Botrány kialakulóban: VV Éva fenyegeti az RTL Klubot

VV Éva Való Világ részeg alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV4 törtető Évája felháborodott azon, hogy az ígéretek ellenére nem hívták meg az új széria fináléjába a villába. A szerkesztők szerint Éva legutóbbi tévés szereplése miatt - amikor a lány ittasan jelent meg egy műsorban - túl kockázatos lenne ismét szerepeltetni az exvillalakót.
"Már ősszel szóltak, hogy én leszek az egyik beköltöző, három hete pedig felhívott egy szerkesztő, hogy hamarosan költöznöm kell. Úgy tudom, amiatt nem mehettem most, mert a BeleValóban - szerkesztői utasítás ellenére - beszéltem Vera nővérének a pornós sztoriról"

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre, és nézd meg a VV4 fináléján készült galériánkat!

"Egész héten vártam, hogy hívjanak, aztán csütörtökön megtudtam, hogy nem mehetek. Sírógörcsöt kaptam, alig tudtam abbahagyni. Minden vágyam az volt, hogy visszaköltözhessek. Erre beküldenek helyettem egy Tordas Ildit... Még csak esélyt sem kaptam. Hát nem fogom tovább tartani a számat, elegem van! Úgy érzem, mintha üldöznének, pedig én szállítottam a nézettséget a Való Világnak" - tette hozzá a valósághős.

Éva úgy döntött, kenyértörésre viszi a dolgot: "Azt hiszik, hogy megbízhatatlan alkoholista vagyok, amiből elegem van. Az RTL Klubtól már nem várok semmit. Még megbánják, hogy mellőznek! Elkezdtem egy ­újságíró-­iskolát, mert riporter akarok lenni, és ezt elérem a csatorna nélkül is!" - vallotta Éva.

A produkció szerint azonban a lány szerepeltetése problémás lenne: "Sajnáljuk, hogy Éva így érez, nincs letiltva az RTL Klub képernyőjéről, pusztán arról van szó, hogy jelen esetben nem vállaljuk fel a szerepeltetésével járó rizikót. Legutóbbi viselkedése után döntöttünk úgy, hogy most nem költözhet be. Szemmel láthatóan nem volt józan, és bár soha nem szándékosan okoz botrányt, mégis sikerül neki. Nem kockáztathatjuk a játék jelen szakaszában, hogy esetleg külső információt oszt meg a szereplőkkel. Amennyiben úrrá lesz a problémáján, nyitottak vagyunk a további együttműködés­re" - nyilatkozta a Borsnak Varga Rita, a Való Világ főszerkesztője.

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!



VV Éva az RTL Klubot fenyegetihttp://www.life.hu/legykepben/20120207-valovilag-vv-eva-az-rtl-klubot-fenyegeti.htmlVV5: Seher retteg a párbajtólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120206-vv5-seher-retteg-a-parbajtol.htmlLefejelte pasija a szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20120206-szunai-linda-szepsegkiralyno-hajdu-peter-frizbi-musoraban-beszelt-botranyos-parkapcsolatarol.htmlGladiátornő lett Madonnahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120206-gladiatorno-lett-madonna.htmlVV5: Seherezádé megy vasárnap párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20120205-vv5-harom-jelet-kapott-seherezade-igy-o-mar-biztosan-megy.htmlHatalmasat esett tánc közben Medveczky Ilona - videóvalhttp://www.life.hu/legykepben/20120205-medveczky-ilona-hatalmasat-esett-tanc-kozben-a-story-galan-kiszel.htmlKiskorúakat is kiszolgáltak alkohollal az év legnagyobb celebpartijánhttp://www.life.hu/legykepben/20120205-story-gala-sp-partnere-fluor-tomi-volt-kovacs-vera-alkoholos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.