Elhagyta férje egy másik nő miatt a TV2 egykori sztárját

válás Onyutha Judit elhagyás megcsalás időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Onyutha Judit élete válságba került: karácsonykor a férje - két gyermeke édesapja - bejelentette, hogy már egy másik nőt szeret.
"A férjem az első perctől nem vállalt engem, miközben legyezgette a hiúságát, hogy egy országosan ismert tévés a felesége. De soha sehová nem jött el, nem mutatkozott velem"

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Elkeserít, hogy azt érzem: most, hogy már nem vagyok képernyőn, a férjemnek sem kellek. Persze mindent megpróbáltam, bevetettem a könyörgést is, hogy megmentsem a házasságunkat, de ő azt mondta, értsem meg, most biztos nem tud velünk maradni" - vallotta az egykori időjós a lapnak.

Tipp! Új műsorokkal köszönti a tavaszt az RTL Klub! Kattints a galériáért!



VV5: Kingát viszi párbajozni Seherezádéhttp://www.life.hu/legykepben/20120208-vv5-szandika-utan-ildikora-is-ramaszott-attila.htmlÍme az új zsűri és az RTL Klub legújabb műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120208-csillag-szuletik-uj-zsurije-friderikusz-sandor-a-legyen-on-is.html"Belevertem az arcába, mellbe és fejen rúgtam" - Megszólalt a ValóVilág újságírót verő szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120208-valovilag-vv-zsuzsi-veresre-verte-a-blikk-ujsagirojat.htmlMegmarad a Barátok közt, de kevesebb pénzt kapnak a szereplőkhttp://www.life.hu/legykepben/20120208-baratok-kozt-rekasi-orul-hogy-kevesebb-penzt-kap.htmlVV5: Szandika felkorbácsolta Attila ösztöneit gyengéd csókjaivalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120207-vv5-szandika-attila-agyaban-kotott-ki.htmlBotrány kialakulóban: VV Éva fenyegeti az RTL Klubothttp://www.life.hu/legykepben/20120207-valovilag-vv-eva-az-rtl-klubot-fenyegeti.htmlVV5: Seher retteg a párbajtólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120206-vv5-seher-retteg-a-parbajtol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.