VV5: Attila összeomlott Kinga levelétől

VV5 Való Világ 5 titok Való Világ párbaj kieső VV Kinga VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga a hátrahagyott titoklevelében őszintén bevallotta Attila iránti érzéseit, aminek hallatán az összeférhetetlen fiú sokkot kapott.

Tipp! Hazakísértük Kingát a párbaj után. Kattints az exkluzív képekért!






Attilának sem Vera, sem Csaba kortesbeszéde nem tetszett, de csak a rendőrfiúba kötött bele. Ízekre szedte minden egyes mondatát, de a helyes pasi ügyesen megvédte magát. Seherezádé visszatérése ledöbbentette Attilát, majd pár perc múlva újabb sokkot kapott, miután Kinga nem tőle, hanem Csabától búcsúzott el az utolsó szó jogán. Az összeférhetetlen nem értette, hogy Kinga miért sztárolja ennyire Csabikát, hiszen ő nem is állt ki mellette jóban-rosszban.

Tipp! Az elhunyt Whitney Houston élete képekben! Kattints a galériáért!



Kinga képmásához mindenki mondhatott még néhány utolsó mondatot. Csabika meghatódva búcsúzott el a cselszövőtől, miközben a nappaliban Attila azon puffogott, hogy plátói szerelme nem hozzá szólt utoljára. Kinga titoklevele újabb késdöfés volt Attila hátába, mert az összeférhetetlen most tudta meg, hogy annak idején a cselszövő beleszeretett az ő lelkébe, de Atti túlzott rajongása és önzősége miatt megundorodott tőle. Attila ezután bevonult a titokszobába és megköszönte Kingának, hogy vele játszhatott, és megismételte neki, hogy szereti. Azt azonban még mindig nem akarta felfogni, hogy a cselszövő miért nem árulta el neki, hogy mit is érez iránta valójában.

Jövő vasárnap az utolsó lakó is elhagyja a villát, kiderül, ki nyeri a játékot, ezért eljött az ideje, hogy mindenki színt valljon arról, hogy kit tart a legnagyobb riválisának. Attila Fecót nevezte meg, mert úgy érzi, hogy a dumagéppel szemben alul maradna egy párbajon, mert az állandóan kifordítja a szavait. Seher ebben igazat adott az összeférhetetlennek, amiből egy kisebb csetepaté alakult ki. Atti ezután azt is elárulta, hogy korábban Csabit tartotta az abszolút győztesnek, de ez a véleménye azóta már megváltozott. Fecó ezután újra támadásba lendült, és azzal gyanúsította meg Attit, hogy mindig azzal barátkozik, aki győztesen tér vissza a párbajról. Ebből újabb vita robbant ki, majd a dumagép azzal tett pontot a balhé végére, hogy Attilát nevezte meg riválisának. Csabika nem tudta eldönteni, hogy Attila vagy Fecó a nagyobb ellenfele, ezért inkább mindkettőjük nevét bemondta.

Tipp! Ezekben a ruhákban látnak minket szívesen a pasik! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.