Végleg elköltözött fiatal szeretőjéhez az énekesnő férje

X-Faktor válság válás mentor Keresztes Ildikó szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Keresztes Ildikónak nem sikerült megmentenie a házasságát.




rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence



"Nagyon szeretem és tisztelem a férjemet. Most időre van szükségünk, a huszonöt év sok idő, nem lehet csak úgy átlépni. Válságban vagyunk, az tény és való, de korábban éltünk már külön egy évet. Majd a Jóisten tudja, hogy ezt a problémát meg akarja-e oldani. Olyan mélypont ez, amilyen huszonöt év alatt talán mindenkinél előfordul. Egy ilyen krízis nem oldódik meg egy csapásra, csak több hónap alatt" - magyarázta korábban Ildikó a Borsnak.

A lap legújabb fotói azonban arról tanúskodnak: Kicska László már lezárta házasságát, és úgy él angyalföldi otthonában kedvesével, ahogyan egy férfi a párjával szokott. A szerelmesek állítólag múlt szombaton délután kettőkor hagyták csak el a lakást, majd a Lehel téri csarnokba vezetett az útjuk, ahol bevásároltak. Később plázáztak is egy keveset. Ildikó és a férje nem nyilatkoznak ugyan, de sokáig már nem titkolhatják, hogyan is állnak valójában a dolgok...

Tipp! Az elhunyt Whitney Houston élete képekben! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.