Másfél millió forintot fizetett a VV5 játékosának családja, hogy a lány bent maradhasson a villában

VV Seherezádé Való Világ 5 szavazat pénz sms
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke lány népszerűsége vitathatatlan, de a családja is komoly áldozatot hozott azért, hogy Seherezádé bent maradhasson a villában. Másfél milliót költöttek rá. 

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Ditti (balra) és ex-villalakók. Kattints a képre a galériáért!

"Amikor elkezdődött a műsor, nem is gondoltam arra, hogy a szavazatokra költeni kell. Aztán jött a párbaj, és elkezdtem a kampányt a lányomért. Én magam is küldtem SMS-t, de rájöttem, hogy az valószínűleg még kevés lesz. Egymagam ezt képtelen lettem volna megoldani, hiszen nem élünk olyan körülmények között, hogy százezreket költsünk telefonra. Ezért izzítottam a családot, még a legtávolabbi rokonokat, a barátokat is, hogy küldjék az SMS-t. Úgy saccolom, az körülbelül négyezer szavazatot jelentett. Az ismerősök hozzávetőleg másfél millió forintot költöttek rá. Hatalmas pénz!" - mondta Seherezádé édesanyja, Ditti a Borsnak.

Tipp! Az első fotók Beyoncé kislányáról! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


VV5: Csaba alig várja, hogy megfogdoshassa mindhárom szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120214-vv5-feco-megijedt-a-lila-kendotol.htmlVV Kinga részegen sem vonzódik Attiláhozhttp://www.life.hu/legykepben/20120214-vv5-kinga-mar-nem-szuz-14-kilot-hizott-es.htmlVV Eszter kés alá feküdnehttp://www.life.hu/legykepben/20120214-valovilag-5-vv-eszter-kes-ala-vagyik-szilikonmelleket-szeretne.htmlAranyosi Péter Nyíregyházán fajdtalankodotthttp://www.life.hu/legykepben/20120214-showder-klub-aranyosi-peter-megunta-a-fajdtalankodast.htmlVégleg elköltözött fiatal szeretőjéhez az énekesnő férjehttp://www.life.hu/legykepben/20120214-fiatal-szeretojevel-el-keresztes-ildiko-ferje.htmlVilágsztár a barátnőm!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120213-rihanna-es-katy-perry-a-grammy-dijatadon.htmlVV5: Attila összeomlott Kinga levelétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120213-vv5-attila-osszeomlott-kinga-leveletol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.