Való Világ 5 kiválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verának ma is elgurult a gyógyszere: dühében kígyót-békát kiabált Csabira, miután az már sokadszorra is Kinga hiányáról magyarázott. Attila pedig új pozícióba került.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kinga otthon, a párbaj után. Kattints a galériáért!

Attila és Csaba Kinga hiányáról beszélgetett - a cselszövő mindkét fiú számára hatalmas űrt hagyott maga után. Atti szerint nem voltak igaz barátok, mert ő igazi nőként nézett a lányra. A többiek előtt pedig azt is beismerte, hogy Vera titokleveléről is tudta, hogy igaz, de annyira szerette Kingát, hogy ezért kiállt mellette. Vera szerint az összeférhetetlen túl sokat akart Kingától.

Valentin-nap alkalmából megajándékozták egymást a lakók. Fecó Csabának adott egy bekeretezett képet, majd mellé még elénekelte a Könnyű álmot hozzon az éj című számot is, amit amúgy a gyerekeinek szokott eldalolászni elalvás előtt. A rendőrfiú kicsit túlzónak találta a dumagép dalát, de tiszteletből végighallgatta, sőt még egy sálat is ajándékozott önjelölt apjának. Vera egy pólót készített Attilának, az viszont egy csokor virággal és egy köteg buszjeggyel kedveskedett a citromarcúnak. Seher is a pornóst pécézte ki magának, akinek egy pólót és poharat adott át önzetlen szeretetből. Serrynek senki sem adott semmit ajándékba, így Vera szánalomból felajánlott tulipánjaiból sem kért nagy dacoskodásában.

Mit szóltok az Eurovízió eredményéhez?



Valentin-napra leveleket kaptak a kinti világból a lakók. Veráért egy ismeretlen fiú epedezett, Attilának egy Henriett nevű lány azt üzente, hogy a játék után keresse meg, Csabáról pedig egy Szabolcs megyei lány zengett ódát. Fecónak Angéla írt levelet, de a szerelmes sorok közé becsempészte szívfájdalmát is azokról a nehéz pillanatokról, amikor megcsalta őt a dumagép. Fecó elszomorodott a levél felolvasása után, Attilának elismerte, hogy szégyelli magát a félrelépésért. Seher nem értette, hogy Fecó miért a ValóVilág által akarta visszaszerezni a családját, mert míg ő habzsi-dőzsi életet él a villában, addig a gyerekei csak a tévén keresztül látják az apjukat.

Tipp! Az első fotók Beyoncé kislányáról! Kattints a galériáért!




Attila Valentin-napi lelkizős kibeszélő műsort tartott, aminek első vendége Seher volt. Atti előbb Kingával való kapcsolatát vette górcső alá, majd Fecóval való ellentétét kezdte el boncolgatni. A szembesítésből is veszekedés lett, mert a dumagép szerint beképzelt lett a táncoslány, mióta visszajött a párbajról. A második vendég Csaba volt, aki Kingáról kezdett el mesélni, amitől Verában azonnal felment a pumpa, mert nem értette, miért kell egy kiesett játékosról beszélgetni egy talkshow-ban. Csabi erre alaposan helyben hagyta a pornóst, amitől annak még jobban elborult az agya. A veszekedés után a citromarcú úgy érezte, hogy esedékessé vált egy Vera-Csabi párbaj. Atti pedig ezalatt azt fejtegette Csabának, hogy Vera mennyire beképzelt egy nő.

A tizedik kiválasztáson Seherezádé Attilára, Fecó Seherezádéra, Attila Verára, Vera Attilára, Csaba pedig Attilára dobta a jelet. Így már meg is van a belépője a vasárnapi nagy összecsapásra az összeférhetetlennek, amire állítólag már fel volt készülve.

Tipp! Gönczi Gáborból cowboy lett! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Másfél millió forintot fizetett a VV5 játékosának családja, hogy a lány bent maradhasson a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120215-valovilag-5-masfel-millioert-tartottak-a-villaban-seherezadet.htmlVV5: Csaba alig várja, hogy megfogdoshassa mindhárom szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120214-vv5-feco-megijedt-a-lila-kendotol.htmlVV5 párbaj: Kiesett a legszőkébb bombázóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120212-vv5-parbaj-kiesett-a-szoke-bombazo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.