John Travolta Grease Kelly Preston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 58. születésnapját John Travolta.

Travolta már hatéves kora óta táncórákra járt, és ezt jól is tette, hiszen a Grease-ben és a Szombat esti lázban látott mozdulatai azóta is felejthetetlenek. Évtizedekkel ezelőtt minden lány vele akart randizni, és minden nő vele szeretett volna táncolni egy nagyot. A színésznek az utóbbi években igen kevés értékelhető filmje volt, és a magánélete sem felhőtlen. Azt pletykálják, hogy John a férfiakhoz mindig is jobban vonzódott, mint a nőkhöz - erről talán neje, Kelly Preston tudna mesélni. A sztárpár 16 éves gyermeke, Jett 2009. január 2-án egy bahamai üdülésen halt meg, ezek után a pár ismét gyermeket vállalt: 2010-ben született meg Benjamin fiuk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP




A hercegnő megszívtahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120215-katalin-hercegno-megszivta.htmlRendező a szerelmemhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120215-angelina-jolie-filmjet-dijaztak-a-berlini-filmfesztivalon.htmlAz állatok is parádéztakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120213-az-allatok-is-paradeztak.htmlVilágsztár a barátnőm!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120213-rihanna-es-katy-perry-a-grammy-dijatadon.htmlNem bír magával a First Ladyhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120210-nem-bir-magaval-a-first-lady-michelle-obama.htmlPaul McCartney csillagahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120210-paul-mccartney-csillaga.htmlJennifer Aniston szülinaposhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120210-jennifer-aniston-szulinapos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.