VV5: Megfordultak az események - Attila átállt

fotózás Való Világ 5 Zimány Linda Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaba Attila oldalára állt a közelgő párbaj kapcsán, amin a helyes pasi maga is meglepődött. Csabi Verával is összerúgta a port, mert szerinte a pornós csak színészkedik.

A kihívás előtt Attila egy utolsó lehetőséget kapott, hogy meghallgassa lakótársai véleményét arról, kivel szemben nyerné meg biztosan a párbajt. Az eszmecseréből Verának most is sikerült balhét generálnia. Attila feltette a kérdést a pornósnak: elgondolkodott-e már azon, hogy minden balhéban benne van a keze. Vera büszkén vállalta, hogy nem kerüli a konfliktusokat. Csaba ezután azzal vádolta meg a citromarcút, hogy az színészkedik, de Vera kikérte magának, és ismét arra lyukadt ki, hogy Attila minden probléma forrása. Attila szerint Vera mások befeketítésével próbálja magát jobb színben feltüntetni.


Attiláék eleinte tartottak a kötelező feladattól, de hamar felvették a fonalat, és jól elszórakozgattak saját esetlenségükön. A próbák után Debreceni Zita fotóművésznő készített pár sorozatot a játékosokról. Közben Csaba és Attila felosztották maguk közt a vendéglányokat, a helyes fickó Zitának csapta a szelet, Atti pedig Lindának.




Átalakítunk! Elbűvölő nő lett Klaudiából! Kattints a galériáért!


VV5: Attila Verát viszi ki párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120217-vv5-attila-verat-viszi-ki-parbajozni.htmlVV5: Seherezádé csúnyán összeveszett Fecóvalhttp://www.life.hu/legykepben/20120216-vv5-seherezade-csunyan-osszeveszett-fecoval.htmlVV5: Attila megy a villából - Ha nem lesz szerencséjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120215-vv5-dontesek-kiborulasok-a-villaban.htmlMásfél millió forintot fizetett a VV5 játékosának családja, hogy a lány bent maradhasson a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120215-valovilag-5-masfel-millioert-tartottak-a-villaban-seherezadet.htmlVV5: Csaba alig várja, hogy megfogdoshassa mindhárom szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120214-vv5-feco-megijedt-a-lila-kendotol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.