VV5: Vera a kiesése előtt is mindenkivel összebalhézott a villában

balhé VV Fecó Való Világ 5 VV Vera nyereményautó párbaj VV Attila VV Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az érzékeny lelkű lány az összes villalakó közeledését támadásnak vette, ezért mindannyiukkal összebalhézott, mielőtt kiesett a játékból. 

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Nyomott hangulatban telt a délelőtt. Attila és Vera is magába roskadva elmélkedett az elmúlt hónapokon illetve a közelgő párbaj kimenetelén. Az összeférhetetlen Csabival is megosztotta magvas gondolatait, aminek az kisgyerek módjára örült.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



A szerkesztők elhúzták a mézesmadzagot a játékosok orra előtt: néhány tesztautót bocsátottak a rendelkezésükre, hogy pár próbakör után eldöntsék, melyik verdát nyerje majd meg az az egy, aki mindent visz.

Tipp! Íme, Christina Aguilera 13,5 millió dolláros otthona! Kattints a galériáért!



Az igazmondó urna játék során a játékosok kiálltak a nappali közepére, és témacsoportonként válaszolgattak a hozzájuk intézett provokatív kérdésekre. Vera a tőle megszokott fölényességgel válaszolgatott, amitől hamar kinyílt a bicska a lakótársai kezében.


Attila elárulta: nagyon fél attól, hogy a játék vége után azzal fog szembesülni, hogy a citromarcú volt a legjobb fej villalakó. Csabi kifejtette, hogy kifejezetten csalódott Fecóban, amiért az Vera oldalára állt a konfliktusokban. A dumagép azzal védekezett, hogy Csabi Kingával szemben viselkedett elvakultan. A helyes fickó rákérdezett Attilánál, hogy volt-e rá valaha is féltékeny Kinga miatt. Az összeférhetetlen beismerte, hogy nemcsak Csabira, de Cristofelre és Gergőre is.


A párbajozók egy mókás házaspárbaj keretében mérték össze a villával kapcsolatos tudásukat. A korábbi nézeteltérésekre utaló kérdések kapcsán ismét feltépődtek a sebek, amiből újabb veszekedések generálódtak. A játék végére Verából ismét kijött az állati énje: előbb egy pofán verést ígért be Attilának, majd Seherezádét is kiosztotta, amiért az nem állt mellé.

Tipp! A világ leghíresebb férfi testei! Kattints a galériáért!



Attila és Vera is kocsmát nyitott a nappaliban, de csak az összeférhetetlen pultjánál jelentek meg a fogyasztóvendégek. A rengeteg pia elfogyasztása után egyre oldottabb lett a hangulat. Attila megpróbálta elásni a csatabárdot Verával, de az elutasította a békejobbot.

A párbaj

A VV5 eddigi legizgalmasabb párbaján a két legnagyobb konfliktusgeneráló játékos, Attila és Vera csapott össze. Attila elismerte, hogy sosem izgult még ennyire, ennek ellenére higgadtan viselkedett az összecsapáson. Vele ellentétben Vera indulatosan viselkedett, és a múlt sérelmeiből próbált előnyt kovácsolni magának. A pornós lányért Fecó mondott egy vehemens kortesbeszédet. Attiláért senki sem merte a szavát felemelni, ezért az összeférhetetlen önmagáért mondott védőbeszédet.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


A szokásos párbajkörkérdés során kiderült, hogy Verát Fecó és Seher várta vissza, míg Attilát csak Csaba. Az eredményhirdetés előtti utolsó pillanatokban Attila már meg sem bírt szólalni. Végül hatalmas fölénnyel, 76%-kal húzott el Vera mellett, így bekerült a legjobb négy közé. Az érzékeny lelkű az eredményhirdetés után azonnal visszavett az arcából, és az utcaajtón távozott a stúdióból.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Vera a párbaj után. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.