Andrew Lloyd Webber Az operaház fantomja Volt egy csapat énekesnő Mahó Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghatározó szerepet tölt be a világhírű zeneszerző Andi életében.

Nem sok énekesnő mondhatja el magáról a világon, hogy maga Sir Andrew Lloyd Webber az egyik legnagyobb rajongója. Mahó Andreának azonban megadatott, hogy a musicalek koronázatlan királya többször is látta őt játszani és énekelni. A világhírű zeneszerző szóban és írásban is kifejezte a magyar énekesnő iránti rajongását.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media



Andi életében egyébként újra és újra felbukkan a mester, a májusi nagyszabású előadásában is számos Webber-dalt énekel. "Az Operaház fantomja, majd a Volt egyszer egy csapat kapcsán találkoztam többször is Webberrel, aki angolságához képest nagyon közvetlen volt. Annak ellenére, hogy milliárdos, egy végtelenül egyszerű ember, s ez nagyon szimpatikus. A legszebb bókja az volt, amikor a következőket mondta nekem: ennek a csodálatos hangnak nem szabad csak Magyarországon maradnia!" - mesélte a gyönyörű énekesnő, aki első lemezét is a zeneszerzőnek szentelte. A felénekelt dalokat Andi kiadója elküldte Webbernek, aki az énekesnő nagy meglepetésére egy levélkével válaszolt.

"Nagy rajongója vagyok Andreának. Csodálatos volt Christine-ként az Operaház fantomjában és ugyanúgy nagyszerű egy teljesen eltérő szerepben, Mary-ként a Volt egyszer egy csapatban. Ő egy kiemelkedő tehetség" - ez állt a levélben, amely azóta is fontos az énekesnő számára. Andi már gőzerővel készül Csengeri Attilával, Szűcs Kingával és Egyházi Gézával a májusi bemutatóra, amelynek érdekessége, hogy 25 világhírű musical legnagyobb slágerei hangoznak el magyarul 150 percben a Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében. A produkciót modern fény- és hangtechnika, különleges vetítési megoldások, valamint profi tánc-, illetve énekkar teszik egyedi élménnyé.

Seherék Fecót küldték párbajozni (+18)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120221-vv5-seherek-fecot-kuldtek-parbajozni.htmlOláh Ibolya flegmán és arrogánsan válaszolt a Life.hu riporterénekhttp://www.life.hu/legykepben/20120221-olah-ibolya-flegman-es-arrogansan-valaszolt-a-lifehu-riporterenek-a.htmlBarátaival írja zenéit Puskás Petihttp://www.life.hu/legykepben/20120221-barataival-irja-zeneit-puskas-peti.htmlMegverték Pierre Casiraghi monacói hercegethttp://www.life.hu/legykepben/20120221-kepen-toroltek-egy-monacoi-herceget-pierre-casiraghit-egy-new-yorki.htmlForró hangulat Rióbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120220-forro-hangulat-rioban.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.