VV5: Hatalmas bajba került Fecó

VV5 valóságshow sztár villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fecó feje fölött összecsaptak a hullámok: nemcsak a finálé előtti utolsó párbajt, de a villalét alatt a munkahelyét is elveszítette.

Kattints a képre a galériáért!


"Fecó még nem értesült róla, de amíg bent volt a villában, megszűnt a munkahelye, nincs hová visszamennie. Munkát pedig muszáj lesz keresnie, mert valamiből meg kell élnie neki és a családnak is. Ő a családfenntartó, Angéla munkanélküli, a gyerekeket iskolába kell járatni, öltöztetni, etetni kell őket. Eddig a rokonság és a barátok megoldották, hogy kifizessük a számláikat és legyen ennivaló az asztalon, nehéz hónapokon vagyunk túl. Törlesztőrészlet van Angéla panellakásán, eddig azt is csak kölcsönökből sikerült fedezni. Ha Fecó megnyerte volna a játékot, akkor azonnal törlesztette volna az adósságait, aztán felköltöztek volna Budapestre a nyereményházba" - árulta el a Life.hu-nak a dumagép testvére, Endre, aki szerint így sem fog felkopni Fecóék álla.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Fecó és Angéla a párbaj után. Kattints a galériáért!


"A testvéremnek vendéglátó-üzletvezető végzettsége van, és letett egy biztonsági őr vizsgát is. Ezekkel a szakmákkal el tudna helyezkedni, bár szerintem érdemes lenne elgondolkodnia Vastag Csaba ötletén is és megpróbálkozni az énekléssel. Eddig is szeretett mulatós nótákat énekelni és más stílushoz is van érzéke, ahogy azt láthattuk" - ötletelgetett Endre.

Videónkból az is kiderül, hogy Fecó és Angéla tényleg összeházasodnak-e:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=wyd7z35Uqzoq1hEk




Tipp! Ilyenek voltak tiniként a sztárok. Kattints a galériáért!


VV5: Attila kikészült a párbaj előtt - de nyerthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120224-vv5-attila-kikeszult-a-parbaj-elott.htmlMár a lakbért sem tudja fizetni a VV5 sztárjának párjahttp://www.life.hu/hazitunder/20120224-mar-a-lakbert-sem-tudja-fizetni-a-vv5-sztarjanak-parja.htmlKikészült a VV5 sztárjának öccse - Az egész család belefáradt a támadásokbahttp://www.life.hu/szorakozz/20120224-valovilag-kikeszult-seherezade-occse.htmlVV5: Veronika hazugsága kiderült - Attila pedig ismét megy párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20120223-vv5-feco-es-attila-parbajozik-utoljara-seherezade-es-csaba-finalistak.htmlVV5: Lelepleződött Kinga hazugságahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120222-vv5-leleplezodott-kinga-hazugsaga.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.