VV5 döntő: Attila mindent megnyert

VV5 finálé Való Világ 5 döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seherezádé kiesése után már csak Attila és Csaba maradtak versenyben. Attila hatalmas fölénnyel nyerte meg a játékot.

Balázs és Lilu az alkalomhoz öltözve, a szokásosnál elegánsabban köszöntötte a nézőket. Rögtön a közepébe is vágtak, megmutatták a fantomképeket és a százalékokat. A három döntős közül valaki le van maradva, mint a borravaló: 33%, 8%, 59% a pillanatnyi állás. Messzemenő következtetéseket azonban még nem vonhatunk le, hiszen a szavazatok legnagyobb része a műsor ideje alatt érkezik.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

A döntős villalakók is kitettek magukért: a fiúk csokornyakkendőben, Seherezádé estélyiben várta az estét. Mindhárman elmondták, hogy mennyire izgulnak, Csabának némi pezsgőre is szüksége volt, hogy elviselje a feszültséget.

A műsorvezetők figyelmeztették a nézőket, hogy a műsor folyamán le fogják állítani a szavazást, amikor is megmutatják, ki a harmadik helyezett. A másik két játékosra pedig továbbra is lehet szavazni.

Természetesen a többi játékosról is "megemlékeztek" Liluék, akik mind ott ültek a stúdió első soraiban. Fecó elmondta, hogy már megnyugodott a kiesése óta, örül, hogy újra a családjával lehet. Kinga nagyon izgul, sokkal jobban, mint a saját párbaján, annyira szeretné, hogy Csabi nyerjen.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Még több kép a galériában!

A legtöbb exvillalakó arcán látszott, hogy csak a kötelezettségének tesz eleget, jobb programot is el tudott volna képzelni erre a vasárnap estére. Az élő bejelentkezések szünetében Dya és Fecó szemmel láthatólag direkt kerülte egymás társaságát, mindketten kínosan ügyeltek arra, hogy ne legyenek egymáshoz öt méternél közelebb. A plázacica nemcsak a dumagép periférikus látóköréből próbált kikerülni, hanem legszívesebben az orra előtt felsorakozott fotósok optikája számára is láthatatlanná vált volna. Nem úgy Vera, aki hófehér sminkjével és tűzpiros rúzsával bárkinek szívesen pózolt, aki leszólította. A pornós ijesztő megjelenése mellett Annamari fura külseje már fel sem tűnt senkinek.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Még több kép a galériában!

Egy rövidebb összefoglalóban megtudhattuk, hogy miben is volt más a VV5, mint az eddigi szériák, és megnézhettük azt is, hogyan töltötte utolsó napját a három villalakó. Az végső órák a búcsúzkodás és a szomorkodás jegyében teltek.

Olivér, Béci és Anikó külső helyszínről jelenteztek be, az őrjöngő rajongóktól azonban egy szavukat sem lehetett hallani. Annyit azonban megtudhattunk, hogy Csaba rajongói vannak a legtöbben. Vajon ez a százalékokban is megmutatkozik?

A reklám előtt újra megnézhettük az állást: 31%, 10%, 59%.

A reklám előtt meghallgathattuk Muri Enikő első dalát is, és újra megnézhettük a szavaztok állását: 31%, 10%, 59%.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


Ameddig Szabó Ádám, a Csillag születik felfedezettje a nagyérdeműt szórakoztatta, Balázs és Lilu bementek a villába, hogy közösen nézzék meg az elmúlt félév legemlékezetesebb pillanatait. A kisfilmekből megtudhattuk, mik voltak a legviccesebb aranyköpések, és megismerhettük a karaktergyilkosokat is (hogyan vesztette el beszélőkéjét a dumagép Fecó, és hogy lett a villa zsarnoka az érzékeny lelkű Vera).

A reklám alatt Balázs és Lilu visszasétáltak a stúdióba, ahova hamarosan a három döntős is követi őket. A villába azonban csak ketten térhetnek vissza közülük. Attila még utoljára megetette kis barátját, az aranyhalat.

Drámai zenére vonultak be a finalisták, a közönség állva, tapsolva ünnepelte őket. Megmutatták nekik is a szavazás állását: 30%, 10%, 60%. Már eltelt majdnem a műsor fele, de a lemaradt játékos nem tudta behozni a többieket.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Újra kapcsolták Olivéréket és az őrjöngő tömeget. Olivér Attila rajongóit erősíti, Béci Csaba szurkolóit segíti, Anikó pedig Seherezádét támogatja teljes vállszélességgel.

A reklám után megint a százalékoké volt a főszerep: 29%, 11%, 60% az állás.

Pár perccel később már Vastag Csaba uralta a színpadot új dalával. Ezalatt Dya megsúgta a Life.hu-nak karcsúságának titkát, ugyanis a plázacica soványabb, mint valaha: "Mióta kiestem a villából öt kilót fogytam, pont annyit, amennyit odabent felszedtem. Nem diétázom, annyi csak a titkom, hogy imádom a gyorséttermi kajákat, ezért azokat részesítem előnyben" - büszkélkedett Dya, aki azt is elárulta, hogy nem tart Fecó családjának haragjától.

A kortesbeszédek következtek, amiket most rendhagyó módon a fiúk legjobb barátai és Seherezádé édesanyja prezentáltak. Serry anyukája az izgalomtól saját lánya nevét sem tudta kimondani, valahogy így sikerült: Seheredehezádé.

Eljött végre a finálé első izgalmas pillanata, lezárták a szavazást és megmutatták, ki a harmadik helyezett: a döntő első kiesője Seherezádé. Balázsék vigasztaló szavai után megnézhettük a lány legszebb pillanatait, és természetesen Serry is megkapta a szokásos vigaszdíjat.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Még több kép a galériában!

A búcsúzkodás után egy kisfilm következett Csaba és Attila kapcsolatáról. A fiúk is elismerték, hogy maguk sem értették, hogyan lettek ádáz ellenségekből majdnem barátok. Ezután Attila top három veszekedésén botránkozhattunk meg újra.

A kisfilmek alatt Verát faggattuk a vámpíros sminkjéről, és arról is, hogy milyen tervei vannak a jövőt illetően: "Nem gondolom feltűnőnek a sminkem, elvégre egy gáláról van szó, meg kell adni a módját. Teljesen jól érzem magam, asszimilálódtam, most tervezem a jövőmet, szeretnék pörgésben maradni, de nem feltétlenül vágyom a képernyőre. Még nem tudom, pontosan merre tovább, egyelőre annyi biztos, hogy írok egy könyvet."
Nagy meglepetésünkre elárulta, hogy ha muszáj, akkor Attilát hozná ki győztesnek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Még több kép a galériában!


A reklám után a legérzelmesebb pillanatok következtek, amiktől Attila teljesen elérzékenyült. A kemény fiú bizony elsírta magát, legmélyebben most is a szülei üzenete érintette. Attila bevallotta, hogy nem nagyon tud mit kezdeni az érzelmekkel, ezért sem akarta, hogy a születésnapján felköszöntsék. Csabának is voltak megható pillanatai, ezekben a bejátszásokba majdnem mindig csak Fecó bömbölt.

Csaba és Attila kortesbeszédet mondtak önmagukért, ami mindkettejüknek jól sikerült - a hatalmas izgalom ellenére nagyon összeszedetettek voltak. Egykori lakótársaik is elmondhatták, hogy kiért szorítanak. Itt Csaba nyert.

Csaba és Attila a szavazás lezárása előtt visszetértek a villába. Ameddig kicsit kiszuszogták magukat, az eredményhirdetés előtt, Kocsis Tibi énekelte el új dalát.

Végre eljött a bűvös pillanat, az este csúcspontja: lezárták a szavazást. A fiúk a villában meg sem tudtak szólalni az izgalomtól, Csabának leginkább a családja járt a fejében, Attila szerint pedig szépen játszottak mindketten. Először a fantomképeket mutatták, 68%-32% az állás, valamelyikük nagy fölénnyel győzött. Ő pedig nem más, mint Attila.

Csaba elhagyta a villát, visszatért a stúdióba. Rendkívül szimpatikusan búcsúzott, elmondta, hogy örül Attila győzelmének, és annak, hogy megélhette ezt a csodát.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


Attila egy percet kapott, hogy elbúcsúzzon mindentől, amit ő szó szerint is vett: szerelmének szólította a villát, és megköszönte, hogy visszadta neki azt, amit ő elcseszett, az életét. A nyereménye mellé ajándékként megkapta az aranyhalat is, akivel különleges kapcsolatba kerültek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Még több kép a galériában!

Attila testvére a nézőtéren izgulta végig a finálét, és az eredményhirdetés után maga is elmorzsolt néhány könnycseppet: "Már Attila párbajai óta hívogatják a szüleinket mindenhonnan. Sokan gratuláltak már, de ezek után meg pláne elérzékenyültem. Az eddigi kis nyugodt életünk a feje tetejére állt, hogy úgy mondjam, népszerű lett a családunk Gyomán" - nyilatkozta boldogan Knap Imre, Attila testvére.

Szabó Zsófi nem féltékenyhttp://www.life.hu/legykepben/20120226-video-magyar-sztarok-es-az-oscar-szabo-zsofi-hajas.htmlVV Fecó nem néz pornófilmekethttp://www.life.hu/legykepben/20120226-valovilag5-vv-feconak-forro-a-vere-es-nem-nez-pornofilmeket.htmlVV5: Attilában bűnös gondolatokat ébresztett Seherezádéhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120225-vv5-attilanak-tetszik-seherezade.htmlVilágsztár lesz a Megasztár szívtiprója?http://www.life.hu/legykepben/20120224-vilagsztar-lesz-a-megasztar-szivtiproja-kallay-saunders-andras.htmlVV5: Veronika hazugsága kiderült - Attila pedig ismét megy párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20120223-vv5-feco-es-attila-parbajozik-utoljara-seherezade-es-csaba-finalistak.htmlMegjátszották magukat a hírességekhttp://www.life.hu/legykepben/20120223-megjatszottak-magukat-a-hiressegek-alekosz-hajdu-peter-szabo-zsofi-dopeman.htmlTabáni Istvánnak alig vannak már fellépései - Visszamegy teremőrnek?http://www.life.hu/legykepben/20120223-csillag-szuletik-tabani-istvan-visszamegy-teremornek.htmlRészegen tombolt az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120223-reszegen-tombolt-vastag-csaba.htmlMár a lakbért sem tudja fizetni a VV5 sztárjának párjahttp://www.life.hu/hazitunder/20120224-mar-a-lakbert-sem-tudja-fizetni-a-vv5-sztarjanak-parja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.