VV5: Megvan az igazi nyertes

VV5 műsorvezető Való Világ showműsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa manipulátora már megcsinálta a szerencséjét, ő lehet a VV5 igazi nyertese: a Bors biztos forrásból tudja, hogy saját showműsort kap az RTL Klubon.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


Mindegy, hogyan alakul a ma esti döntő, Attila már biztosan nyert. A csatorna egy beszélgetős show műsorvezetői posztját szánja neki - nem hiába kapott sok hasonló feladatot a villában. Az Attila-show nagy siker lett, a rajongók rettenetesen élvezték a pattanásig feszült helyzeteket, amelyeket Attila teremtett játékostársai között.

Attilának nem idegen a média világa, hiszen régebben szerkesztett már internetes újságot, és egy motors magazint is üzemeltetett. Remekül kommunikál, és határozottan képes irányítani mindenféle beszélgetést - az Isten is műsorvezetőnek teremtette. Ezt pedig az RTL is belátta.

"Hallottuk a folyosókon, hogy többen egy Attila show-ban gondolkodnak, mert nemcsak a nézőknek, de a tévés szakembereknek is megtetszett a műsorvezetése. Szerintünk nem rossz ötlet, hiszen ez a srác született tehetség" - mondta a Borsnak egy névtelenségét kérő informátor.

A csatorna nem kívánt nyilatkozni a hírrel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.