VV Seherezádé trükk VV Péter időmérés VV Annamária Való Világ 5 kijátszás VV Kinga kihasználás VV Attila villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a ValóVilágban tilos volt az időmérő eszközök használata a játékosok számára, Attiláék mégis ügyesen kijátszották a szabályokat. Miután lebuktak, Peti idegrendszerét teljesen kikészítette, hogy nem tudta, mennyi időt töltött alvással.

RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András
RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András

Kattints a képre, és nézd meg Péter és Kinga párbaját!


Hat alkalommal járt szépítő csapat a villalakók rezidenciáján, egyébként maguknak kellett megoldani a sminkelést és a lányok hajának beszárítását.

Ebben a szériában használták a legtöbb barnító krémet, amiből húsz dobozzal fogyott, hajfestékből pedig negyven, míg orrsprayből ötven. Gergő, Péter és Vera voltak a villa szakácsai, a többiek nem nagyon merészkedtek a tűzhely közelébe. Kivéve amikor megpróbálták az időt mérni.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kattints a képre Vera és Gergő párbajáért!


"Beköltözéskor mindenkinek le kellett adni a személyes tárgyai mellett a telefonját és karóráját is, hogy ne tudjuk, mennyi is a pontos idő valójában. Egy ideig a jakuzzi kijelzőjén lestük meg titokban, mennyi az idő, de egy idő után lebuktunk, és onnantól csak akkor tudtuk, mennyi az idő, ha be volt kapcsolva a szerkezet. Bár az Annamari nyakában lévő nyaklánc is magában rejtett egy órát, de miután kiesett, az a vonal is megszűnt" - árulta el a Life.hu-nak Attila. Az időmérő eszközök hiánya legjobban a valóságshow-veteránt, Pétert készítette ki.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kattints a finálé képeiért!


"Borzasztó volt, hogy sosem tudtuk eldönteni, mennyi időt aludtunk. Lefeküdtünk valamikor, aztán ébredés után fogalmunk sem volt, hogy húsz percet vagy négy órát töltöttünk alvással, ez nagyon fárasztó és idegőrlő dolog tud lenni hosszú távon" - magyarázta Péter.

Az öt és fél hónap alatt tizenkilencszer jártak a villán kívül a játékosok. Közülük Vera és Annamária egyenesen hazalátogatott, míg Kinga, Attila és Vera Kékestetőn síelt, Fecó pedig Siófokon töltötte a nászéjszakáját.

Átalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.