Bár a ValóVilágban tilos volt az időmérő eszközök használata a játékosok számára, Attiláék mégis ügyesen kijátszották a szabályokat. Miután lebuktak, Peti idegrendszerét teljesen kikészítette, hogy nem tudta, mennyi időt töltött alvással.


A ValóVilág 5 összesen 168 napig tartott, ez idő alatt 250 liter tejet, 830 db joghurtot, 512 csomag selyem- és csirkemellsonkát, 950 db péksüteményt, 130 liter étolajat és 1600 db tojást fogyasztottak el a játékosok. Ezen kívül 160 kg húst, 120 csomag tenger gyümölcseit, 600 kg zöldségfélét ettek meg, és 2300 liter üdítőt, 1300 liter ásványvizet, valamint 1800 doboz energiaitalt is megittak a VV-sek. Péter egyszer homárt is rendelt, de azt végül meg sem főzték. Kedvenc ételük a szusi volt. A japán csemegéből harminc alkalommal jutott nekik. A legnagyobb súlygyarapodás Kinga nevéhez fűződik, aki 14 kilót szedett fel a villában, míg Fecó pont ennyit adott le.


RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András
Kattints a képre, és nézd meg Péter és Kinga párbaját!


Hat alkalommal járt szépítő csapat a villalakók rezidenciáján, egyébként maguknak kellett megoldani a sminkelést és a lányok hajának beszárítását.

Ebben a szériában használták a legtöbb barnító krémet, amiből húsz dobozzal fogyott, hajfestékből pedig negyven, míg orrsprayből ötven. Gergő, Péter és Vera voltak a villa szakácsai, a többiek nem nagyon merészkedtek a tűzhely közelébe. Kivéve amikor megpróbálták az időt mérni.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Kattints a képre Vera és Gergő párbajáért!


"Beköltözéskor mindenkinek le kellett adni a személyes tárgyai mellett a telefonját és karóráját is, hogy ne tudjuk, mennyi is a pontos idő valójában. Egy ideig a jakuzzi kijelzőjén lestük meg titokban, mennyi az idő, de egy idő után lebuktunk, és onnantól csak akkor tudtuk, mennyi az idő, ha be volt kapcsolva a szerkezet. Bár az Annamari nyakában lévő nyaklánc is magában rejtett egy órát, de miután kiesett, az a vonal is megszűnt" - árulta el a Life.hu-nak Attila. Az időmérő eszközök hiánya legjobban a valóságshow-veteránt, Pétert készítette ki.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Kattints a finálé képeiért!


"Borzasztó volt, hogy sosem tudtuk eldönteni, mennyi időt aludtunk. Lefeküdtünk valamikor, aztán ébredés után fogalmunk sem volt, hogy húsz percet vagy négy órát töltöttünk alvással, ez nagyon fárasztó és idegőrlő dolog tud lenni hosszú távon" - magyarázta Péter.

Az öt és fél hónap alatt tizenkilencszer jártak a villán kívül a játékosok. Közülük Vera és Annamária egyenesen hazalátogatott, míg Kinga, Attila és Vera Kékestetőn síelt, Fecó pedig Siófokon töltötte a nászéjszakáját.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Babát vár a hollywoodi színésznő - Magyar származású az édesapa!http://www.life.hu/legykepben/20120228-babat-var-a-negyvenes-szineszno-uma-thurman.html VV Csaba minden nap magához nyúlt a villában - videó (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120228-vv5-vv-csaba-bevallotta-hogy-o-maszturbalt-a-legtobbet-es.html Meleg legendák - A ma és a régmúlt biszexuális művészeihttp://www.life.hu/legykepben/20120227-meleg-legendak-james-dean-david-bowie-marlon-brando-leonardo-davinci.html Herczeg Zoltánnak felajánlotta magát anyuka és lányahttp://www.life.hu/legykepben/20120228-herczeg-zoltan-az-ismert-magyar-celebprostikrol-beszelt.html VV5 döntő: Attila mindent megnyerthttp://www.life.hu/legykepben/20120226-valo-vilag-5-donto.html VV Fecó nem néz pornófilmekethttp://www.life.hu/legykepben/20120226-valovilag5-vv-feconak-forro-a-vere-es-nem-nez-pornofilmeket.html VV5: Attilában bűnös gondolatokat ébresztett Seherezádéhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120225-vv5-attilanak-tetszik-seherezade.html Világsztár lesz a Megasztár szívtiprója?http://www.life.hu/legykepben/20120224-vilagsztar-lesz-a-megasztar-szivtiproja-kallay-saunders-andras.html A némafilmes című alkotás diadalmaskodott a 84. Oscaronhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120227-a-nemafilmes-cimu-alkotas-diadalmaskodott-az-oscaron-2012.html 10 híres író, aki öngyilkosságot követett el vagy kísérelt meghttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120224-10-hires-iro-aki-ongyilkossagot-kovetett-el-vagy-kiserelt-meg.html