Autóbalesetet szenvedett az X-Faktor mentora

X-Faktor mentor koncert Keresztes Ildikó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas erővel csapódott Keresztes Ildikó autójába egy figyelmetlen vezető a hétvégén.

Az énekesnő szerencsére megúszta a súlyos sérüléseket, de lelkileg megviselte a baleset - írja a Stop.hu. "Barna Gergő, egykori mentoráltam koncertjére készültem, aki rengetegszer meghívott már a fellépésére, de ezidáig sajnos nem volt alkalmam elmenni. Hétvégén szerencsére ráértem, és autóba ültem, nagyon sietnem kellett, mert öt percem volt a koncertig. Éppen a főútvonalról kanyarodtam le szabályosan, amikor hirtelen, teljes erővel belém hajtottak oldalról. Hatalmas erővel csapódott az autómnak a figyelmetlen vezető. Komolyabb sérülés szerencsére nem történt, de a kocsi oldala teljesen behorpadt, borzasztóan megijedtem. Mindig másokból indulok ki, nem saját magamból, így fokozottan próbálok ügyelni arra, hogy ha nekem van elsőbbségem, akkor is körültekintően induljak el a kereszteződésben. Nincs nagy rutinom a balesetek kezelésében, szerencsére nem sokszor volt benne részem, de eléggé megrémültem. Eszembe jutott egy évekkel ezelőtti tragédia, ami mély nyomokat hagyott bennem" - fakadt ki az énekesnő.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Az volt az első dolgom, hogy felhívtam Gergőt, és elmondtam neki: önhibámon kívül késni fogok. Pár méterre voltam csak tőle, nagyon bosszantott a helyzet. Kijöttek a rendőrök, nagyon rendesek voltak, nem tartott túl sokáig a helyszínelés. A fiú, aki a balesetet okozta, azonnal elismerte, hogy az ő hibájából történt a karambol. A koncert utolsó felére szerencsére odaértem, így Gergőnek sem okoztam túl nagy csalódást, természetesen megértette a helyzetet. Az autóm a munkaeszközöm, nem a luxuscikkem, hiszen rengeteg fellépésre járok, nélkülözhetetlen a mindennapi életemhez. Egy ilyen baleset megbéníthat" - tette hozzá Ildikó.

Átalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett! Kattints a galériáért!



VV5: Attiláék kijátszották az RTL Klub szerkesztőithttp://www.life.hu/legykepben/20120228-vv5-attilaek-kijatszottak-az-rtl-klub-szerkesztoit-annamari-meg-egy.htmlÍme Hollywood legújabb kedvencehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120228-uggie-kutyus-hollywood-kedvence.htmlHerczeg Zolinak felajánlotta magát anya és lánya is egyszerrehttp://www.life.hu/legykepben/20120228-herczeg-zoltan-az-ismert-magyar-celebprostikrol-beszelt.htmlBabát vár a hollywoodi színésznő - Magyar származású az édesapa!http://www.life.hu/legykepben/20120228-babat-var-a-negyvenes-szineszno-uma-thurman.htmlVV Csaba minden nap magához nyúlt a villában - videó (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120228-vv5-vv-csaba-bevallotta-hogy-o-maszturbalt-a-legtobbet-es.htmlTom és Katie az Oscar-bulinhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120227-tom-cruise-es-katie-holmes-az-oscarbulin.htmlMeleg legendák - A ma és a régmúlt biszexuális művészeihttp://www.life.hu/legykepben/20120227-meleg-legendak-james-dean-david-bowie-marlon-brando-leonardo-davinci.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.