George Clooney végre tisztázta a homoszexualitásával kapcsolatos pletykákat

melegházasság George Clooney homoszexuális pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta arról pletykálnak, hogy Hollywood első számú sármőrje és agglegénye, George Clooney a férfiakhoz vonzódik. A világsztár hosszú idő után először nyilatkozott a témáról.

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél - tartja a mondás. Egyesek azért tartják melegnek George-ot, mert képtelen megállapodni és gyakran eszkortlányoknak titulált nők a barátnői. A világsztár járt már az olasz tévés Elisabetta Canalissal és a brit "modellel", Lisa Snowdennel is, valamint egy vegasi pincérnővel, Sarah Larsonnal - korábban mindhárom nőről pletykálták, hogy pénzért megvásárolhatóak... George jelenlegi kedvese pedig az ex-birkózó Stacey Keibler. Bár mindig látni a sztár oldalán egy-egy nagyon mutatós nőt, a pletykák a homoszexualitásáról csak nem ülnek el.

AFP
AFP

Clooney-nak nemrég elege lett a találgatásokból, és az amerikai, homoszexuálisoknak és leszbikusoknak készült magazinban, a The Advocate-ben nyilatkozott végre a témáról. ,,Vicces ez az egész, de az biztos, hogy az életbe nem fog megtörténni az, hogy én majd fennhangon szónokolok arról, hogy ez a pletyka hazugság. Nem ejtem ki a számon, hogy ez hazugság. Ez ugyanis nem lenne fair és udvarias a meleg barátaimmal szemben. Nem fogom hagyni, hogy a homoszexualitást szörnyű dolognak állítsák be. A magánéletem csakis rám tartozik, és nagyon is boldog vagyok. Kit érdekel, ha valaki azt gondolja, meleg vagyok? Már rég halott leszek, amikor néhány ember még mindig azt fogja szajkózni, hogy meleg voltam. Teszek erre az egészre!" - vallotta a Vészhelyzet egykori sztárja.

Clooney egyébként a meleg házasságokért is kiállt, és előfordult olyan is, hogy a témából George egyik legjobb barátja, Brad Pitt is viccet csinált. ,,Majd akkor veszem el Angelinát, ha a barátom (George) is elveheti a partnerét" - viccelődött Brad. Clooney pedig erre reagálva kifejtette, hogy Brad poénja telibe talált, mert nevetséges az a cirkusz, ami a melegházasság körül folyik. ,,Szerintem a melegházasság nem csorbítana semmit a férfi-nő közti házasságon. A melegházasság azt jelentené, hogy mindenki egyenlő jogokat kapna" - vallotta George Clooney, aki meleg vagy sem, de akkor is Hollywood egyik legsármosabb agglegénye.

Tipp! Óriásira dagadt terhessége alatt a szexi énekesnő! Kattints a galériáért!



Énekesnővel randizik a nőcsábász világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120301-eddie-murphy-osszejott-toni-braxton-enekesnovel.htmlPortugáliában már szörföznekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120301-portugal-szorfversenyen.htmlSzülinapos a tinik kedvencehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120229-szulinapos-a-tinik-kedvence-justin-bieber.htmlVV Fecó családja teljesen elszegényedetthttp://www.life.hu/legykepben/20120229-vv5-vv-feco-teljesen-elszegenyedett-de-cigany-tancot-szeretne-tanitani.htmlBörtönbe kerülhet Hugh Hefner fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120229-bortonbe-kerulhet-hugh-hefner-fia.htmlAutóbalesetet szenvedett az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20120229-autobalesetet-szenvedett-az-xfaktor-mentora-keresztes-ildiko.htmlGyerekre vágyik a különc világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120229-gyereket-akar-lenny-kravitz.htmlVV5: Attiláék kijátszották az RTL Klub szerkesztőithttp://www.life.hu/legykepben/20120228-vv5-attilaek-kijatszottak-az-rtl-klub-szerkesztoit-annamari-meg-egy.htmlÍme Hollywood legújabb kedvencehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120228-uggie-kutyus-hollywood-kedvence.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.