Barna Zsombor forgatás sorozat R.Kárpáti Péter kulisszatitok Barátok közt viccelődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub legnézettebb sorozatának hatezredik része március 7-én kerül adásba. A rajongók ezen a napon dupla adagot kapnak Berényiék kalandjaiból.

A sorozat színészei szerint a rengeteg munka mellett kell egy kis lazítás is. A forgatási szünetekben és a jelenetek közti átállásokban meglehetősen vidám a hangulat a Mátyás király téren. "Ha az ember szívvel-lélekkel csinálja ezt a szakmát, akkor az nagyon komoly koncentrációt kíván" - mondta a Berényi András szerepét játszó R. Kárpáti Péter, aki a csapat egyik legnagyobb mókamesterének számít.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond



A teljes odafigyeléshez az is kell, hogy az ember oldja néha a feszültséget. RKP - ahogy a kollégái hívják - az egyik jelenet szünetében ezért is tette a szemébe egy hibajavító festék tubusát. A filmbe ez persze nem került bele, ott Berényi András egy ékszerboltban már komolyan keresett gyűrűt kedvesének. "Amikor pedig Varga Izával és Szőke Andrással el akartam játszani Charlie angyalait, akkor sem kellett sokáig győzködni őket" - mesélte a Blikknek a színész.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Barna Zsombor azonban egészen más mókákon töri a fejét a forgatások alatt. A tetoválós jelenet szünetében csak vicces fejeket vágott, hiszen természetesen nem böködték semmilyen tűvel. "RKP-t nehéz lekörözni a hülyéskedésben, mivel ő a műfaj koronázatlan királya" - hajtott fejet a mester előtt Zsombor, aki Illés Pétert alakítja a sorozatban. "Mivel itt komoly munka folyik, tudni kell, hol a határ, de a sminkszobában várakozva például néha nagyon lassan telik az idő. Ott szoktam megcsinálni, hogy különböző jelmezekbe bújok, de beöltöztem már kommandósnak, és parodizáltam R. Kárpáti Pétert is."

Tipp! Rá se lehet ismerni, elképesztően szexi lett a vadóc énekesnő! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.