börtönbüntetés szabadulás Stohl András börtön RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Andrást legalább annyi riporter és fotós várta ma hajnalban a börtön kapujában, mint amennyien ott voltak, mikor bevonult, hogy letöltse 5 hónapos börtönbüntetését. Nem beszélt senkivel, csak köszönt, és azt kérte, hogy engedjék haza a szeretteihez. A színész első és egyetlen interjúját a Fókusznak adta, pár órával a szabadulása után.

Stohl a börtönben nem részesült különleges bánásmódban, raktárban dolgozott, fizikai munkát végzett, és nem volt egyedül a cellájában. A szabadlábra helyezéséhez jó magaviselet és megbánó magatartás kellett. Tervei szerint továbbra is tart majd prevenciós előadásokat az alkohol és a drog káros hatásairól.

Tipp! Így szabadult ki a börtönből Stohl András! Kattints a galériáért!


A Fókusz riporterét Stohl az otthonában fogadta, de csak pár percre volt hajlandó elszakadni a családjától. Lazának és kiegyensúlyozottnak tűnt:
"Nagyon jól vagyok! Azt gondolom, hogy lezárult egy olyan korszak, amire szükég volt. Mókás volt a börtönben arról értesülni, hogy mik történnek velem odabent, pedig nem adtam senkinek interjút, nem beszéltem senkivel, ehhez képest dőltek a cikkek."


Azt mondta, tele van történetekkel, de az elmúlt 5 hónapról mégsem szeretne beszélni: "Hízelgő, hogy az emberek kíváncsiak, de akkora felhajtás van most körülöttem, hogy nem lenne okos, szimpatikus dolog, és nekem sem tenne jót, ha folyamatosan interjúkat adnék."

Stohl mindenkit arra kért, hogy adjanak neki egy kis időt, tartsák tiszteletben a magánéletét: "Szeretnék egy pici időt kapni, hogy a családommal legyek, és magamban is rendezzem a dolgokat, bár nincsen baj! Nincs szükségem pszichológusra sem a hírekkel ellentétben. Jó lenne, ha ezek után az lenne a hír, hogy Stohl András dolgozik és sikert sikerre halmoz."

A Nemzeti Színház közleménye szerint két olyan előadást is műsorra tűznek, amit az elmúlt 5 hónapban nem láthatott a közönség. Stohl az Úri muri április negyedikei előadásával tér vissza a színpadra.

Stohl András szabadulása videón:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ecqtNxj9EBtHbpNw

A fotókért kattints ide!

Tipp! Garantált a szex az Éden Hotel 2 műsorában! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.