Kökény Attila VV Frenki Való Világ megcsalás Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori villalakó, VV Frenki, azaz Jámbrik Ferenc hűtlenséggel vádolja a Megasztár énekesét, Kökény Attilát.

A ValóVilág harmadik szériájában megismert férfi a legnépszerűbb közösségi portálon robbantotta ki a botrányt. Szerinte volt barátnője, kislányának, Mirának az édesanyja, Szilvia a megasztáros énekessel folytat viszonyt. Frenki kitért arra is, hogy mennyire sajnálja Kökény feleségét, Arankát, amiért ennyire nincs tisztában azzal, milyen is az ura valójában. A VV celebje Kökény Attila Nincs semmi másom című slágerét megosztva írta ki a következőket: "Hát, eddig ez volt a kedvenc számom, de Attilában és az exemben is csalódnom kellett, mivel megtudtam, hogy kef...nek!" - állt az interneten. A bejegyzés alatt a következő hozzáfűzött mondat állt: "Ez nem kamu, ez az igaz­ság! Nem feltételezés, hanem tudom!" - jelentette ki a VV egykori játékosa. Ennél többet azonban Frenki nem fűzött a bejegyzéshez, amit később törölt is az internetről.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


Kökény Attila később döbbenten olvasta a bejegyzést. "Ismerőseim értesítettek arról, hogy Frenki hűtlenséggel vádol az egyik közösségi oldalon engem. Mivel nincsenek titkaim Aranka előtt, ezért együtt ültünk le a gép elé, és néztük meg a kiírást. Nem foglalkozom mások magánéleti dolgaival, de úgy látszik, hogy ők előszeretettel foglalkoznának az enyémmel" - mondta Kökény a Blikknek.

Állítólag Frenki azért gondolja azt, hogy az énekes csalja a feleségét, mert a volt kedvese mostanában többször is megfordult Kökény Attila koncertjein, ahol láthatólag sokat beszélgetett az énekessel. Kökény azonban nyíltan sosem tett semmi olyat, ami miatt hírbe hozhatnák bárkivel is, de az igaz, hogy pár évvel ezelőtt egyszer már megcsalta Arankát, s erről ő maga beszélt az előző Megasztár alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.