Amanda Seyfried Josh Hartnett álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood új álompárt köszönthet: Amanda Seyfried és Josh Hartnett együtt járnak.

Amanda Seyfried, a Mamma Mia! című film bájos szőkesége és Josh Hartnett, a Pearl Harbor szívtipró pilótája állítólag január óta randevúznak. A huszonhat éves színésznő és harminchárom éves kedvese fülig szerelmesek egymásba. "Josh szereti titokban tartani a dolgokat, így csak nemrég derült ki, hogy találkozgatnak" - vallotta egy bennfentes.

www.sonyclassics.com
www.sonyclassics.com

Amanda korábban több jóképű férfival is járt - exei között van Ryan Phillippe és Dominic Cooper színészek, valamint az ingatlanügynök Andrew Joblon. Hartnett sem unatkozott, már ami a csajozást illeti - járt Scarlett Johanssonnal, Penelope Cruzzal és Rihannával is.

Tipp! Kórosan sovány celebek! Kattints a galériáért!



Szakított a magyar álompárhttp://www.life.hu/legykepben/20120308-szakitott-a-magyar-alompar-szabo-zsofi-es-berki-krisztian.htmlTeljesen meztelenül pózolt az állapotos sztár egy magazin címlapján - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20120307-meztelenul-fotozkodik-az-allapotos-sztar-jessica-simpson.htmlMegszökött a pszichiátriáról a valóságshow győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20120307-megszokott-a-pszichiatriarol-a-valosagshow-gyoztese-bb-evi.htmlSorozathősök, akiket imádunk gyűlölnihttp://www.life.hu/legykepben/20120302-sorozathosok-akiket-imadunk-gyulolni.htmlSzülinapos a magyar származású szépséghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120306-szulinapos-a-magyar-szarmazasu-szepseg-rachel-weisz.htmlVége - Befejezi az egyik legnépszerűbb magyar rádióshttp://www.life.hu/legykepben/20120306-boros-lajos-kiszall-a-bumerangbol-befejezi-a-radiozast.htmlMűteni kellett Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/legykepben/20120306-hajdu-peter-frizbi-gesztesi-karolynak-felig-leszakadt-a-retinaja-errol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.