Született feleségek Eva Longoria Eduardo Cruz Penelope Cruz szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befellegzett a románcnak - Eva Longoria és Eduardo Cruz szakítottak.

Ismét szingli let a született feleség - közel egy év együttjárás után Eva Longoria és zenész kedvese, Penelope Cruz színésznő öccse, Eduardo szakítottak. A pár néhány nappal ezelőtt döntött a különlét mellett, Cruz pedig hazautazott a családjához Madridba, Spanyolországba. "Közös döntés volt, barátok maradnak" - vallotta egy bennfentes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Longoria jelenleg igen elfoglalt - a Született feleségek utolsó epizódjait forgatja Amerikában. A színésznőnek március 15-én lesz a harminchetedik születésnapja, amit valószínűleg szingliként ünnepel majd.

A pár tavaly év elején ismerkedett meg egymással, egy partin mutatta be Penelope az öccsét a színésznőnek. Eva számára ez a kapcsolat gyógyírt jelentett a férjétől való válása után - a kosaras Tony Parkerrel azért mentek szét 2010-ben, mert a férfi többször megcsalta csinos nejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.