színésznő baleset Udvaros Dorottya közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A baleset Budapesten, a II. kerületben történt a kora délutáni órákban.

A népszerű színésznő Budapest II. kerületében a Bem József út és Margit krt. kereszteződésénél egy személyautóval ütközött össze.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

A másik járműben hárman utaztak, közülük két személyt a mentők kórházba szállítottak. Udvaros Dorottya könnyebb sérüléseket szenvedett, rendőrautó vitte el a helyszínről.

Forrás: MTI

Autóbalesetet szenvedett az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20120229-autobalesetet-szenvedett-az-xfaktor-mentora-keresztes-ildiko.htmlSúlyos balesetet szenvedett a herceg, még küzdenek az életéérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120218-sulyos-balesetet-szenvedett-a-herceg-meg-kuzdenek-az-eleteert.htmlSúlyos balesetből épült fel a szexi világbajnok fitneszmodellhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120210-sulyos-balesetbol-epult-fel-a-szexi-vilagbajnok-fitneszmodell.htmlBalesetet szenvedett a népszerű énekeshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120104-varga-viktor-eltorte-mindket-csuklojat.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.