VV Fecó Való Világ csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa dumagépe úgy gondolja, csalás miatt nem került be a ValóVilág fináléjába.

Tipp! Angelina Joliet gúnyolja az egész világ! Kattints a galériáért!


"Azzal, hogy felfedték az arcomat a párbajon, manipulálták a szavazást. Sokaktól visszahallottam: amikor meglátták, hogy toronymagasan vezetem a szavazást, már nem is voksoltak rám többet. Nem hiszem, hogy negyvenöt perc leforgása alatt ennyit változott volna a szavazatok aránya. Ezekből mind azt szűrtem le, hogy roma nem nyerheti meg a ValóVilágot"


Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a galériáért!

Az RTL Klub képviselői azonban egészen másképp gondolják a dolgot: "Nem ez volt az első alkalom, hogy állást mutattunk arccal, és nem is ez volt az utolsó. Lehet, hogy máskor is élni fogunk ezzel az eszközzel. Fecó villa utáni életét pedig azzal is segítjük, hogy a napokban debütálhat a Muzsika TV-n, mint mulatós előadó."

Fecót továbbá az is zavarja, hogy nincsenek haknijai, fellépései. "Egyetlen fellépésem sincsen. Nincs rám kereslet. Magamnak kell kihasználnom a hírnevem adta lehetőségeket. Tartok tőle, hogy azért alakult így, mert félnek attól a szórakozóhelyek tulajdonosai, hogy a fellépésem odavonzaná a romákat" - mesélte Fecó, akinek rokonai állítólag milliókat áldoztak a dumagép játékban maradására, így nem lenne rossz, ha a befektetett összeg visszajönne.

Forrás: valovilag5.postr.hu

Tipp! Bikinis parti a medencékben ötödszörre is! Kattints a galériáért!



Kórházba került Stohl kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-korhazba-kerult-stohl-andras-kislanya.htmlVV Seherezádé nem kapja vissza a kutyáját egykori szerelmétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120311-vv5-vv-seherezade-nem-kapja-vissza-kutyajat-egykori-szerelmetol-claudiotol.htmlKutyashow Angliábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120309-kutyashow-angliaban.htmlKarambolozott Udvaros Dorottyahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120310-karambolozott-udvaros-dorottya.htmlMegasztár 6: Csonka Andreasból nem kért a zsűrihttp://www.life.hu/legykepben/20120310-megasztar-6-csonka-andreasbol-nem-kert-a-zsuri-meg-van.htmlMég több szex lesz az Éden Hotel 2-ben - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120309-meg-tobb-szex-lesz-az-eden-hotel-2ben-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.