Mindenáron vissza akarja kapni férjét a megcsalt színésznő

Ashton Kutcher válás Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore képtelen megnyugodni: a díva mindenáron vissza akarja szerezni Ashton Kutchert.

Bennfentesek szerint Demi Moore még mindig teljesen odáig van exférjéért, és nem érdekli az sem, hogy Ashtonnak azóta új barátnője van. Pár hete még úgy tűnt, Demi jól van: a hónap elején frissen és üdén hagyta el azt a klinikát, ahol kipihente a válással járó idegeskedést. A sztár ugyanis teljesen belebetegedett abba, hogy nála jóval fiatalabb kedvese elhagyta őt - Demi nagyon kikészült, csontsoványra fogyott, sőt, kisebb idegösszeomlást is kapott. A rehabilitáción azonban úgy tűnik, a hozzáértők sem voltak elég ügyesek, Demi ugyanis nem tágít attól, hogy újra együtt legyen Kutcherrel.

AFP
AFP

Képek Demiről és más kórosan sovány celebről. Kattints a képre!

A negyvenkilenc éves színésznő barátai is nagyon aggódnak, mert Deminek már amolyan rögeszméjévé vált Ashton. "Demi még egyáltalán nincs túl a váláson. A hangulata csak attól függ, hogy Ashton miket válaszol az SMS-eire és a telefonhívásaira. Ha pár órán belül Ashton nem reagál Demi üzenetére, ő teljesen kikészül. Még magának sem vallotta be, de még mindig odáig van érte, és vissza akarja kapni Ashtont" - vallotta a színésznő egy ismerőse, aki szerint az sem volt jó ötlet, hogy a rehabilitációra a színész is ellátogatott. "Demi a saját maga ellensége. Remekül érezte magát a klinikán, amíg Ashton meg nem látogatta."

Úgy tűnik, a színésznőt az is hidegen hagyja, hogy exférjének már új barátnője van: Ashton és Lorene Scafaria március 3-án Los Angelesben mutatkoztak először együtt. "Demi nem tud túl sokat Lorene-ről, és nem is hiszi, hogy volt férje mással akarna élni" - tette hozzá a bennfentes.

Átalakítunk! Teljesen kivirult a szingli lány. Kattints a galériáért!



Elhunyt a híres francia színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120313-elhunyt-az-asterix-film-francia-szinesze-michel-duchaussoy.htmlŐk mind az én rajongóim!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120313-donald-sutherland-az-ehezok-viadala-cimu-film-premierjen.htmlSenki sem kíváncsi az X-Faktor sztárjairahttp://www.life.hu/legykepben/20120313-senki-sem-kivancsi-az-xfaktor-sztarjaira.htmlVíz alá merülnek Sebestyén Balázsékhttp://www.life.hu/legykepben/20120313-viz-ala-merulnek-sebestyen-balazsek.htmlVV Gergő ismét egyedülálló - Csilla már a múltéhttp://www.life.hu/legykepben/20120313-valovilag-vv-gergo-szakitott-csillaval.htmlNyomornegyedben járt a herceghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120312-nyomornegyedben-jart-harry-herceg.htmlKelemen Anna várandós?http://www.life.hu/legykepben/20120312-kelemen-anna-mar-nem-kokainozik-es-elegedett-kisse-elhizott-testevel.htmlKökény Attila a megcsalást magyarázzahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-megasztar-kokeny-attila-arrol-beszelt-a-lifehu-nak-hogy.htmlHatmillióért szexelne Veronikahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-hatmillioert-szexelne-veronika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.