munkanélküli munkanap Fresh adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lett jó vége Fresh Andi és az internetes rádió kapcsolatának: az énekesnő ügyvédje állítja, anyagilag átverték a lányt, a rádiósok pedig Andi alkalmatlanságáról beszélnek.

Villányi Andi minden más tevékenységét félredobta, hogy belevesse magát egy internetes rádió népszerűsítésébe. A munkakapcsolat hat hónap után mégis megszakadt. A rádiósok szerint Andi nem volt elég jó, trágárkodott élő adásban, és nem tudták megszeretni a hallgatók sem.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub


"Andi szerződtetése mellett nemcsak megnyerő külseje, hanem a zenei piacon szerzett tapasztalata és magával ragadó személyisége is szólt. Nem titkolt célunk volt, hogy a jelenléte hallgatókat vonzzon. A közös munka mégsem hozta meg a gyümölcsét. Andi sajnos nagyon sokszor trágárul beszélt az élő adások alatt, ezt bárki hallhatta a neten. Akárhogy igyekezett, nem sikerült belopnia magát a hallgatók szívébe, több olyan visszajelzést kaptunk, hogy nem szeretik nézni és hallgatni a műsorát. Talán ezt ő is érezte, és az utóbbi másfél hónapban már be sem járt. Ez szerintünk elég ok volt, hogy kirúgjuk"
- meséli az egyik tulajdonos, János a Borsnak.

Dr. Mile Attila, az énekesnő jogi képviselője a következőket vallotta a Borsnak: "Ügyfelemmel a rádió érvényes munkaszerződést kötött, de az ebből fakadó munkabérfizetési kötelezettségének a mai napig nem tett eleget. Andi hat hónapot dolgozott úgy, hogy nem kapta meg a bérét. Munkájára semmilyen panasz nem volt, mindennap úgy látta el, ahogy az elvárható volt. A rádió ellen jogi úton próbáljuk követelésünket érvényesíteni, nyilvánvaló, hogy ilyen lejáratással próbálnak kibújni a fizetés alól. A valótlan kijelentésekért külön perben is felelniük kell."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.