Fűzd szorosabbra a barátságot! Hívd 5 barátodat kedvezményesen Domino 5-tel!

PR cikk percdíj mobiltelefon akció család Domino barátok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többet beszélnél a barátaiddal, és csak a költségek tartottak eddig vissza? Feltöltőkártyás mobilod van, de nem akarod figyelni a csúcsidőt? Szeretnél ugyanazzal a percdíjjal telefonálni minden napszakban, bármely hálózatba? Akkor a T-Mobile új Domino 5 díjcsomagját neked találták ki!

Ha a Domino 5-öt választod, ugyanolyan percdíjjal hívhatsz bármely belföldi hálózatot a nap bármely szakában, nem kell aggódnod amiatt, hogy túl sokat beszélsz csúcsidőben, és emiatt nem jössz ki a havi keretedből. Akkor hívhatod a barátaidat és a rokonaidat, amikor jólesik, ráadásul közülük ötöt kedvezményes percdíjjal, függetlenül attól, hogy mobil vagy vezetékes számról van-e szó, illetve hogy melyik szolgáltatónál vannak. (A kedvezményes körbe öt, bármely mobil- vagy vezetékes hálózatba tartozó, belföldi alapdíjas szám vonható be.)

Mostantól még könnyebb lesz kapcsolatot tartanod, hiszen mindössze 29 Ft-os percdíjjal beszélhetsz velük, és a nekik küldött SMS is ugyanennyibe kerül. Az egyszerű díjstruktúrának köszönhetően könnyen kontrollálhatod a kiadásaidat.

Sőt, a 3000 Ft feletti feltöltésekhez bónusz adatmennyiséget* kapsz, így az arra alkalmas telefonoddal fel tudsz kapcsolódni a közösségi oldalakra, és akár azonnal megoszthatod az élményeidet!

A díjcsomag mellé most kedvezményesen megveheted az akcióban részt vevő, menő okostelefonok bármelyikét, a készlet erejéig. Így aztán igazán kihasználhatod a lehetőségeidet, online lehetsz, és jó minőségben oszthatod meg az útközben készített fotókat és videókat!
Az akció további részletei és feltételei a T-Mobile weboldalán olvashatók.

*A bónusz adatmennyiség igénybevételéhez előzetesen regisztrálni kell az 1777-es számon. A bónusz adat akció 2012. augusztus 31-ig érvényes, a bónusz adatmennyiség a feltöltéstől számított 30 napig használható fel. Az április 1. előtt regisztrálók esetében a regisztráció 31 napig érvényes, ezt követően az adatbónuszhoz ismét regisztrálni szükséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.