Hajós András Hernádi Judit Puzsér Róbert tehetségkutató műsor Pokorny Lia Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újabb válogató legfontosabb kérdése a továbbjutáson kívül az volt, hogy ezen az estén kit fog porig alázni a Csillag születik megmondóembere, Puzsér Róbert. A szigorú zsűritag egy sokkoló produkció előadóját egyenesen szélhámosnak nevezte.

Pokorny Lia izgult, Hernádi Judit a megváltást várta, Hajós András a csodát akarta látni, míg Puzsér Róbert arra készült, hogy kiszórja a tehetségteleneket. Elsőre rögtön egy transzvesztita előadóművész, Lethia, született Richárd vette birtokba a színpadot. Egy gyenge playback-előadással operált, a produkciója saját bevallása szerint elvileg az volt, hogy nőként viselkedik. Energia volt benne bőven, nőiesség kevésbé. A legnagyobb ellenszenvet sátáni mimikája válthatta ki a nézőkből. Hajós András végigengedte az előadást, Puzsér azonban meggyalázta az előadót: "Mi volt ez a borzalmas szenvedés, Richárd?", majd végül még nemet sem volt hajlandó mondani. Lethia végül azt üzente a kőszívű ítésznek, hogy még számolni fog vele, mert egyszerűen gyáva.



A szinte még gyermekkorú tinibanda, a The Immigrants egészséges önbizalommal állt a döntnökök szúrós szeme elé, de a zsűri szája hamar mosolyra húzódott, mert bár néhol elég hamis volt az énekes, de nagyszerű hangulatot teremtettek egy pillanat alatt. Hajós és Hernádi folyamatosan tapsolt, így nem volt meglepetés a továbbjutás, főleg úgy, hogy a színfalak mögött Ördög Nóra ugrálva ünnepelte őket. Még Puzsér Róbert is igent adott nekik, ami ritkább, mint a fehér holló.



Nem volt ilyen bátor az őket követő táncos, László Martin, pedig testét a jóisten is gumiból rakta össze, készülhet is a következő körre. A következő tánccsoport, a Boogie Soul is jól dolgozott, ügyes mozgásművészből nem lesz szűkében az idei Csillag születik.



A Snoop Dogg tudását lenéző szájdobos valóban tehetséges, van jövője a legjobbak között. Persze mire végzett, már kitört belőle az érzelgős gyerek. Utána egy angoltanár rapper, Lajos lépett a színpadra, aki saját maga írja a szövegeit. A középkorú férfi amolyan Animal Cannibals stílusban pörgette a nyelvét, miközben munkájáról szövegelt. Puzsért nem nyűgözte le, Hernádit viszont igen, mint ahogy Hajóst is.

Tipp! Sztárparádé a Galmour díjátadón! Kattints a galériáért!







A pásztói Farkas Tamás betyáros ruhájában adta elő történetét, melyet altesti hangokkal és mindenféle hangutánzó szavakkal színezett. Puzsér nem volt hajlandó leállítani az előadást, hiába kérlelték társai. A zsűri összes tagja gyengének találta értékelhetetlen produkcióját.



A hastáncos és ura, Sándor basa kiverte a biztosítékot az ítészeknél. Főleg, hogy a "táncosnőt" is Sándornak hívták és rendkívül szőrös volt a háta. A legkeményebb döntnökön látszott, hogy hamarosan eldurran az agya, így is lett. "Mi volt ez a pusztító alpáriság? A suttyóság olyan szintjét mutattátok meg, amire nem voltam kíváncsi!"



Az őket követő részeg-imitátor is rövid úton repült, a macskanyávogást mímelő srácokkal, valamint a folyamatosan beszélő fiúval, és a többi botrányos szerencsevadásszal egyetemben. Addigra Puzsér csaknem saját kardjába dőlt, már a többiek nyugtatgatták, hogy szedje össze magát, de kevés sikerrel. Csak egy igazi tehetség zökkenthette ki az apátiából, és szerencsére meg is érkezett a gitárját gatyamadzaggal tartó Juhász Marci. A huszonegy éves fiatalember rendhagyó népdalfeldolgozással érkezett, ami felüdülés volt az előzőekhez képest. A csendes Lilu és "főnöke", Ördög Nóra is elaléltan állt a színfalak mögött, Puzsér pedig végre felébredt dühkómájából. Hobo-idézettel dicsérte a srácot, bár még nem tartotta késznek. Marci továbbjutott.



A ritmikus gimnasztika formás királynője testének hihetetlen kifacsarásával operált. Az enyhén átlátszó ruhában domborító Kiss Kata volt már korábban kígyónő és guminő is, most az előbbit választotta. Az ítészek tátott szájjal bámulták, ahogy hulahoppkarikázás közben a leghihetetlenebb pozíciókba tekeri végtagjait, olyanokba, amelyek többeknél halált okoznának, de tartós mozgáskorlátozottságot biztosan. Lia annyit tudott kinyögni: "Varázslatos!" A továbbjutás nem volt kérdés.

Átalakítunk! Vagány nőt varázsoltak a vidám óvónőből! Kattints a galériáért!







Rétvári Péter nagyon pici gitárjával operált, Ördög Nórának pedig az X-Faktor óta először a közönség előtt is eszébe jutott a szex. Méghozzá arról, hogy Péter hatalmas tokjából vette elő kicsi hangszerét. A műsorvezető szerint ennek nem szoktak örülni a lányok. Négy igennel mehet a legjobbak közé ennek ellenére is.



Sorban tovább tehetségesnél tehetségesebb zenészek és énekesek foglalták el a színpadot, akiknek a továbbjutása nem volt kérdés. Varga Viktor öccse a bátyja álmát szeretné megvalósítani, méghozzá azt, hogy megnyerje a Csillag születiket. Valentin tudásához kétség sem férhet, ügyesen pengetett, és a hangja is lenyűgözte a zsűrit. A hajával meg majdcsak kezd valamit...



Az alighanem legidősebb jelentkező, a táncos Bártfai Judit azért jelentkezett, hogy örömet okozzon. A próba során a fejéről lepottyant az üveg, így egy ásványvizes palackkal pótolta azt. A hatvanhét esztendős asszony lendületével mosolyt csalt az ítészek arcára, de természetesen haza kellett mennie, további edzések erejéig.



És ekkor jött az igazi csoda, az X-Faktor első szériájában csaknem a legjobbak közé kerülő, varázshangú Szirota Dzsenifer. A lány azóta technikailag sokat fejlődött, lefogyott, és lelkileg megerősödött. Dzseni élete az éneklés, mindenkinek a legnagyobb örömére. Ezúttal sem maradt el a csoda, ha nem kerül a legjobbak közé, az lenne talán a legnagyobb meglepetés az idei szériában. Hernádi hiába törölgette a szemét, a leguruló könnycseppeket nem tudta takargatni, mondataival is erre erősített rá: "Köszönöm szépen, hogy itt vagy. Beszélni sem tudok!". Dzsenifer az első lépést megtette, egy picivel közelebb került a végcélhoz. De még csak nagyon picivel...

Tipp! A tavasz legtrendibb táskái. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.