Újabb botrányt okozott és összeverekedett egy szórakozóhelyen az egykori villalakó

VV Éva verekedés Való Világ 4 alkohol botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajánál fogva ráncigálták a földre VV Évát az egyik fővárosi szórakozóhelyen, mert az egykori villalakó megállás nélkül hadonászott a pultnál a cigijével, majd több ember lábára is rátaposott. Egy fiatal lány megelégelte a szőkeség viselkedését, és megtépte a valóságshow sztárját.

Baukó Éva jó hangulatban érkezett a helyre, de a szemtanúk szerint azonnal látni lehetett rajta, hogy már korábban is fogyasztott alkoholt. A lány ahogy belépett a buli épületébe, elbotlott a lépcsőn, s azonnal hasra esett. Már az esti koncert alatt látszott, hogy ebből még baj lehet, hiszen égő cigarettával hadonászott folyamatosan a pultnál.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


"Két hölgy lábára is rátaposott tánc közben a tűsarkújával. Mivel nem kért bocsánatot, az egyik lánynál elszakadt a cérna, megfogta Évát a hajánál fogva, és leráncigálta a földre egy látványos mozdulattal. Utána Éva felállt, és lökdösődni kezdett az elkövetővel, majd az égő cigijét is elnyomta a lány kezén. Ezt követően közelharc alakult ki köztük, amelynek a végén Évát egyszer vállon, majd alkaron harapták. Ezen a ponton szétlökdöstük a verekedő lányokat" - mesélte Zoltán, a szemtanú a Blikknek.

A Blikk megkérdezte Évát az esetről, aki nem tagadta, hogy afférja lett volna, de részletesebben nem akart beszámolni róla. "Akadt egy kis nézeteltérésem, de nem akarok ezzel foglalkozni, nem vagyok túl jól" - mondta. Kicsivel a történetek után pedig kirohant a szórakozóhelyről, vadul telefonálni kezdett, hogy valaki vigye át egy másik helyre, de senki sem volt hajlandó foglalkozni vele, ezért visszatért, és mintha mi sem történt volna, folytatta a bulizást...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.