Falusi Mariann Jersey Shore reality show botrányhősnő Pa-Dö-Dö
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New York egyik népszerű szórakozóhelyén Amerika milliós nézettségű műsorának üdvöskéjével, Snookival futott össze a Pa-Dö-Dő együttes két tagja. Az óriási rajongótábor ricsaja Mariannék figyelmét is felkeltette, akiket az MTV stábja lencsevégre is kapott.

A Jersey Shore trash-reality műsorának forgatásába csöppent a Pa-Dö-Dő duója New York-i kiruccanásuk alkalmával. Az énekesnőket váratlanul érte az ismert sztár, Nicole 'Snooki' Pollizzi felbukkanása, amely percek alatt meghökkentő tömeget vonzott a kamerák kereszttüzébe. Kezdetben értetlenül álltak a felbolydult helyzet előtt, amelynek forgatagában az apró amazon figyelmét is felkeltették nem mindennapi megjelenésükkel. Így a közeljövőben az MTV képkockáin is nagy eséllyel megjelenhetnek.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media


"Azt láttuk, hogy egy apró termetű lány bukkant fel a helyen, két kamera és egy kisebb stáb kíséretében, majd az emberek rögtön megrohamozták a számunkra először ismeretlen Snookit. Fényképezőket villogtattak, és láthatóan rajongói transzba esve lobogtatták a lapjaikat autogramot remélve. Nem tudtuk, ki érkezett a helyszínre, mert fejét lehajtva próbált minél kevésbé feltűnő maradni, ami persze tarthatatlan volt, hiszen ő ott az utóbbi idők egyik legismertebb celebének számít. Olyan izgalomban voltak a rajongók, mint nálunk a tinilányok, amint Fluort látják felbukkanni" - mesélte Mariann.

"A nagy tömegben megszólított minket, a színes hajunkat dicsérve, ami meglepő volt, hiszen nem beszélt igazán a rajongókkal. A nagy jövés-menés közben minket is lencsevégre kaptak, így még egy szerződést is aláírattak velünk, hogy járuljunk hozzá a felvételhez. Így nagy valószínűséggel a nagy sikerű realityben mi is felbukkanhatunk" - folytatta a nemrégiben ötödik évaddal debütáló Jersey Shore kapcsán a TV2 Megasztárjának zsűritagja.

Németh Kristóf fegyverekkel játszik fiávalhttp://www.life.hu/legykepben/20120326-baratok-kozt-nemeth-kristof-fegyverekkel-jatszik-fiaval.htmlAlekosz szerint Évának csak hetei vannak hátrahttp://www.life.hu/legykepben/20120327-valovilag-alekosz-szerint-evanak-csak-hetei-vannak-hatra.htmlKarsai Zita bekapta!http://www.life.hu/legykepben/20120326-glamour-parti-karsai-zita-bekapta-mikozben-reszegen-vonaglott-sarka-kata.htmlÚjabb botrányt okozott és összeverekedett egy szórakozóhelyen az egykori villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120326-valovilag-vv-eva-ego-cigit-nyomott-el-egy-lanyon.htmlFérjhez megy a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120325-ferjhez-megy-a-nyaron-a-baratok-kozt-szinesznoje-balogh-edina.htmlSzülinapos a leghíresebb New York-i szinglihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120323-szulinapos-a-leghiresebb-new-yorki-szingli-sarah-jessica-parker.htmlSokkoló produkció a Csillag születikbenhttp://www.life.hu/legykepben/20120324-csillag-szuletik-masodik-valogato.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.