Alekosz szerint Évának csak hetei vannak hátra

VV Éva Való Világ Alekosz alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő kijelentést tett Alekosz: szerinte VV Évának - ha így folytatja - már csak hetei vannak hátra.

Éva a napokban részegen verekedett egy celebpartin, és egy cigit is elnyomott egy másik lány karján. Alekosz szintén ott volt a buliban, és érthető módon nem csodálkozott azon, hogy egykori jó barátja megint balhéba keveredett. "Én is ott voltam azon a partin, de Éva meg sem ismert, úgy be volt állva. Piál, mindent beszed, akkor pedig arrogáns és támadó, mindenkit ellenségnek tekint. Ismerem jól, ilyenkor már nem is foglalkozom vele. Fel szoktam járni hozzá, ha arra van dolgom, hétfőn is meglátogattam, de akkor sem volt tiszta. Megmondtam neki, hogy legközelebb csak akkor vagyok hajlandó találkozni vele, ha józan lesz" - mondta a Blikknek Alekosz.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Éva a villában többször viselkedett agresszívan, ivott, és nem keveset balhézott. "Függetlenül attól, hogy nyugtató vagy felpörgető drogról beszélünk, a legtöbb tudatmódosítószer hasonló elven működik. Az ember először feldobódik, ám amikor a hatás elmúlik a fogyasztó hirtelen lezuhan a hangulati skálán, így depressziós, sőt dühöngő állapotba is kerülhet. A hosszabb elvonási tünetek miatt egy drogos akár az őrület határát is súrolhatja. Az elvonási tüneteknek testi és szellemi jelei is vannak. A testi tünetekre szellemi tünetekkel válaszol a szervezet, így az is előfordulhat, hogy a fizikai kínokra agresszióval reagál egy volt fogyasztó" - magyarázta Braun Mónika, a Drogprevenciós Alap elnöke a Blikknek.

"Évánál komoly problémák állnak a háttérben: a család, a pia és a szerek miatt rengeteget szenved. Azt sem tudom, hogy most van-e barátja, ugyanis mindig összevissza beszél. Valakinek viszont segítenie kell neki, Évát meg kell menteni! Ha nem változtat az életvitelén, egy hónapon belül meg fog halni" - mondta Alekosz.

Tipp! Exkluzív fotók a Megasztár műsorvezetőjéről. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.