VV Kinga és VV Attila mindenki szeme láttára állítólag kézen fogva turbékolt az egyik fővárosi plázában.

A Borsot egy olvasó értesítette arról, hogy VV Kingát és Attilát látta kéz a kézben kisétálni Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjából, majd nem sokkal később egy étteremben látta ücsörögni a párt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András

"Fénykép van róla? Ha nincs, akkor tagadjuk, amennyiben lenne, kénytelenek lennénk beismerni. Valóban találkoztunk, voltunk a plázában, kajáltunk, jöttünk-mentünk, néztük a kirakatokat. De hogy kézenfogva, azt csak akkor ismerjük el, ha a szemtanú fotóval bizonyítja, vagy ha közjegyző előtt tesz írásos vallomást. Azt szoktam mondani: amire nincs bizonyíték, azt tagadjuk. Hívjátok fel Kingát, hátha ő bevallja" - mondta a VV győztese a Borsnak.

"Jóban vagyunk, jókat beszélgetünk, és tény, mostanában találkoztunk párszor, de igazából ennyi, csak barátkozunk. Nem tudom, hol láthattak minket kézenfogva. Igaz, az utóbbi időben sokat beszélgettünk, átrágtuk, ki, mit, miért, hogyan, merre, és helyreállt a viszonyunk, de ez nem meglepő, hiszen öt hónapon keresztül ezt csináltuk. Barátok vagyunk, meglátjuk, mi lesz később, alakul-e köztünk ennél több" - magyarázta Kinga.

A ValóVilág 5 nyertese és az egykori cselszövő lány a Reflektorban is nyilatkoztak kapcsolatukról:

 

Gallusz Niki végre bemutatta szerelmét, Lauráthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120329-gallusz-niki-vegre-bemutatta-parjat-laurat.html Fodor Zsóka főzni nem szeret, de sörözni igenhttp://www.life.hu/legykepben/20120329-baratok-kozt-fodor-zsoka-magdi-anyus-keruli-a-konyhat.html Csomót találtak a ValóVilág szexi szépségének a mellébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120329-valovilag-csomot-talaltak-seherezade-melleben.html Összejött a két világsztár - Csodásan mutatnak egymás melletthttp://www.life.hu/legykepben/20120328-michelle-williams-es-jason-segel-randiznak.html Kiderült, a Jóban Rosszban színésznője is többször járt Dubajbanhttp://www.life.hu/legykepben/20120328-kiderult-a-joban-rosszban-szinesznoje-is-tobbszor-jart-dubaiban.html Snookival bulizott Falusi Mariannhttp://www.life.hu/legykepben/20120327-snookival-bulizott-falusi-mariann.html