Lebuktak! Összejött a ValóVilág két sztárja?

lebukás Való Világ 5 szerelem randi VV Kinga VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Kinga és VV Attila mindenki szeme láttára állítólag kézen fogva turbékolt az egyik fővárosi plázában.

A Borsot egy olvasó értesítette arról, hogy VV Kingát és Attilát látta kéz a kézben kisétálni Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjából, majd nem sokkal később egy étteremben látta ücsörögni a párt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András

"Fénykép van róla? Ha nincs, akkor tagadjuk, amennyiben lenne, kénytelenek lennénk beismerni. Valóban találkoztunk, voltunk a plázában, kajáltunk, jöttünk-mentünk, néztük a kirakatokat. De hogy kézenfogva, azt csak akkor ismerjük el, ha a szemtanú fotóval bizonyítja, vagy ha közjegyző előtt tesz írásos vallomást. Azt szoktam mondani: amire nincs bizonyíték, azt tagadjuk. Hívjátok fel Kingát, hátha ő bevallja" - mondta a VV győztese a Borsnak.

"Jóban vagyunk, jókat beszélgetünk, és tény, mostanában találkoztunk párszor, de igazából ennyi, csak barátkozunk. Nem tudom, hol láthattak minket kézenfogva. Igaz, az utóbbi időben sokat beszélgettünk, átrágtuk, ki, mit, miért, hogyan, merre, és helyreállt a viszonyunk, de ez nem meglepő, hiszen öt hónapon keresztül ezt csináltuk. Barátok vagyunk, meglátjuk, mi lesz később, alakul-e köztünk ennél több" - magyarázta Kinga.

A ValóVilág 5 nyertese és az egykori cselszövő lány a Reflektorban is nyilatkoztak kapcsolatukról:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.