Az énekesnő halála óta először szólal meg az édesanyja - videó

édesanya halál harag megszólalás Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houstont február 12-én találták holtan a Los Angeles-i hotelszobájában. Az énekesnő 48 évesen hunyt el, aki válása és drogproblémái után épp most tért volna vissza a szórakoztatóiparba.

A tragédia után két hónappal Cissy Houston, Whitney édesanyja lánya elvesztéséről beszélt. "Nincs rá okom, hogy dühös legyek, csak hiányzik, nem lehetek mérges Istenre" - mondta az egykori gospel énekesnő.

Átalakítunk! 30 kilót fogyott és bombanővé változott Zita! Kattints a galériáért!



Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Szex az Édenben: Máté magáévá tette Edinát (18+) - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120404-eden-hotel-szex-az-edenben-mate-magaeva-tette-edinat.htmlVége a nagy szerelemnek - Szakított a modell és az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120403-vege-a-nagy-szerelemnek-szakitott-a-modell-es-az.htmlNyomorog a megasztáros családja - Áram sincs már a lakásukbanhttp://www.life.hu/legykepben/20120403-nyomorog-a-megasztaros-lany-szakos-andrea-csaladja.htmlSzexjelenetre gyakorol a jóképű sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120403-szexjelenetre-gyakorol-a-jokepu-sorozatsztar-baronits-gabor.htmlWhitney Houston és lánya ugyanattól a drogdílertől kapta a kábítószert - Egy bennfentes szerinthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120309-whitney-houston-es-lanya-ugyanattol-a-drogdilertol-kapta-a-kabitoszert.htmlWhitney Houstonnak helyén volt a szívehttp://www.life.hu/szepulj/20120213-takacs-nora-whitney-houstonnak-helyen-volt-a-szive.htmlWhitney Houston élete képekbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20120213-meghalt-whitney-houston-kepek-az-eleterol.html26 évvel fiatalabb nőt vesz feleségül a népszerű színészhttp://www.life.hu/szeress/20120402-megnosul-a-nepszeru-szinesz-alec-baldwin-kedvese-26-evvel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.