Túl erős volt a poén, kirúgták a Csillag születik szókimondó zsűritagját

Puzsér Róbert felmondás Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik című műsor szigorú zsűritagja, Puzsér Róbert korábban a Budapest TV-nél dolgozott, ahol a Na, mi újság? című egyik adása után szembe kellett néznie az ORTT vizsgálatával is. Maradnia sem kellett sokáig a csatornánál.

"Abban a műsorban 'médiahekkerként' tevékenykedtünk. Az volt a célunk, hogy egy kellően görbe tükröt tartsunk a médiában fellelhető bizonyos műsortípusok vagy éppen politikai karakterek elé" - mesélte a zsűritag az Új Ásznak. "Úgy tettünk, mintha egy magát komolyan vevő műsor lennénk, miközben a kvalifikált néző azonnal láthatta, hogy nagyon nem vagyunk azok."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Volt, hogy pénzvallást alapítottak, máskor levegőt akartak árulni magáncégeknek, ám nem ez verte ki a biztosítékot igazán, hanem az, amikor az egyik adásban kiégett médiapatkányokként osztották az észt. Ezután az ORTT vizsgálatot indított a műsorral kapcsolatban, Robiékat pedig kirúgták a csatornától. Sok néző ráadásul el is hitte, amit látott, nekik köszönhetően számos feljelentés is érkezett. Puzséréknak szerencséjük volt, mivel az ORTT végül felmentette őket, a Csillag születik zsűritagja így megúszta "csupán" azzal, hogy kereshetett másik állást.

A Puzsér Róberttel készült interjúnkat teljes terjdelmében kedden olvashatod majd a Life.hu-n! Az interjúból itt olvashatsz részletet.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.