színésznő párkapcsolat szerelem mágus találkozgatások Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 A Mentalista című műsorából is ismert mágussal találkozgat Koós Réka - értesült a Life.hu.

"Körülbelül másfél hónappal ezelőtt kezdtek el randizgatni" - mondta a Life.hu-nak Nagy Molnár Dávid köreinek az egyik neve elhallgatását kérő tagja, a mágus és Koós Réka bimbódzó románcával kapcsolatban. A jelek szerint a tavasz meghozhatja a szerelmet a Koós-családba is, és bár az érintettek azt mondják, korai erről beszélni.

Fotó: www.davidmagic.hu, RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: www.davidmagic.hu, RTL Klub/Sajtóklub


Megkeresésünkre nem cáfolták, hogy valóban rendszeresen találkoznak, pláne, ami az elmúlt heteket illeti. "Dolgoztunk már együtt többször" - mondta Nagy Molnár Dávid. "Közel is lakunk egymáshoz. Nemrég egy bevásárlás során futottunk össze, azóta még párszor. Egyelőre csak barátok vagyunk, de hogy miből mi lesz, sosem lehet tudni" - magyarázta a világszerte ismert, és sikeres mágus, miközben igyekezett a "barátságot" többször is kihangsúlyozni.

Koós Réka szintén meglepődött, hogy ezúttal magánéletével kapcsolatban kerestük, és hatalmasakat mosolygott, amikor azt is tudattuk vele, hogy egy jól informált ismerősük tudni véli, egy igazi mágus varázsolta el a közelmúltban. "Tény, hogy láthattak minket együtt strandon, vagy szórakozóhelyen. De nem vagyunk egy pár. Azt, hogy lehet-e ebből szerelem, majd kérdezd meg később. Az Isten útjai kifűrészhetetlenek" - mosolygott Réka. "Egyelőre nem vagyunk együtt Dáviddal. Aki egyébként valóban egy tehetséges művész, kedves ember" - tette hozzá.

GYLF

Tipp! Exkluzív képek a kíméletlen kritikusról! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.