X-Faktor balhé Gyurcsík Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég balhéba keveredett Gyurcsik Tibor, a második X-Faktor egyik döntőse.

Botrányosan viselkedett néhány nappal ezelőtt a huszonhat éves Gyurcsík Tibor. Az énekes egy belvárosi szórakozóhelyen válogatás nélkül tett ajánlatot mindenkinek, és részegen kérte meg kiszemelt áldozatait, hogy orálisan elégítsék ki. ,,Nagyon be volt rúgva, azt sem tudta, merre van a jobbra. Nagy volt a tömeg, így eléggé sokan keveredtek vele szembe, akiknek válogatás nélkül feltette a kérdést, hogy "leszo...k-e?". Persze erre mindenki döbbenten reagált, és nemet mondott, azután még Tibi volt megsértődve. Aztán nem sokkal később egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy lökdösődés van a bárpultnál. Azt láttam, hogy Tibi éppen megüt valakit. Később hallottam, hogy hasonlóan bunkó stílusban kikezdett az egyik csajjal, akinek a barátja ezért behúzott egyet az énekesnek" - árulta el a Blikk egy olvasója a napilapnak.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Az X-Faktorban megismert dunaszerdahelyi fiatalember már nagyon megbánta azt az estét, tagadni pedig nem akart semmit: ,,Bevallom őszintén, valóban megtörtént a dolog, berágott rám valaki, mert flörtöltem a barátnőjével. Egyszer csak éreztem az ütést, és bár nem vagyok egy kötekedős típus, visszaütöttem. De aztán jónak láttam inkább eljönni, hívtam egy taxit, és hazamentem. Hát nem szódát ittam, az biztos! Ünnepeltünk a barátaimmal, mert nagyon büszke voltam arra, hogy elkészült a klipem. Nagy volt az öröm és a boldogság, így lecsúszott pár ital, valószínű több, mint kellett volna. Nagyon sajnálom, ha valakit megbántottam, nem akartam bunkó lenni, de őszintén meg kell mondjam, vannak pillanatok, amelyek kiestek. Olyan most ez, mint egy időutazás, nem a legjobb érzés" - árulta el szomorú hangon Tibi a Blikknek.

Tipp! Exkluzív képek a kíméletlen kritikusról! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.