Újabb részletek a VV-ügyben: Veronika nem mondott igazat? - A rendőrség válasza

Való Világ 5 verekedés testi sértés VV Veronika VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beigazolódni látszik a Life.hu információja, nincsenek súlyos sérülései VV Veronikának, aki azt nyilatkozta, feljelentette Cristofelt, mert a fiú bántalmazta.

A Blikknek adott nyilatkozatában VV Veronika határozottan kijelentette, nagyon fél Cristofeltől, aki elmondása szerint csütörtökön egy vita hevében ököllel ütötte, felpofozta őt, sőt, még egy késsel is fenyegette. "Feljelentést tettem Cristofel ellen" - szögezte le határozottan a napilapnak, mely címoldalon számolt be a botrány legújabb fejleményéről. A lap szerint a lány továbbra is kórházban van, ahogy azonban azt már korábban megtudtuk, tegnap elhagyhatta a Baleseti Intézetet. A kórházból származó belső információink szerint ráadásul Veronikának "csupán agyrázkódása" volt az állítólagos megverését követően. Sem külsérelmi nyom, sem belső sérülése nem volt. Ezt támasztja alá a rendőrségtől ma délután kapott legfrissebb információ is, amelyből azt is valószínűsítjük, hogy egyelőre semmilyen feljelentés nem történt az ügyben.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Feljelentés ezidáig nem érkezett

Az ügyben megkerestük a BRFK-t, melynek sajtóosztálya kérdéseinkre adatvédelmi okokból nem válaszolt, levelükben azonban arról tájékoztatták lapunkat, hogy 2012. április 12-én állampolgári bejelentésre valóban intézkedett a rendőrség egy Budapest, VIII. kerületi magánlakásban.

"Az intézkedés során a rendőrség megadta a szükséges jogi felvilágosítást. Általánosságban elmondható, hogy könnyű testi sértés esetén a sértett magánindítvánnyal - azaz feljelentéssel - kérheti a nyomozás megindítását, míg súlyos testi sértés esetén a rendőrség hivatalból indít eljárást. Az üggyel kapcsolatban feljelentés a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra ezidáig nem érkezett" - olvasható a BRFK sajtóosztályának írásos válaszában.

Mészáros Veronikát mindezek tudatában próbáltuk meg elérni, előszörre sikerrel is jártunk. Ám még mielőtt Veronikát megkérdeztük volna az állításaival és a rendőrségtől kapott információkkal kapcsolatban kapcsolatban, azt mondta, hívjuk később. Azóta egyelőre nem veszi fel a telefont.

Cristofel apja megszólalt

VV Cristofelt is kerestük, akinek telefonját édesapja vette fel, aki azt mondta, fia nincs otthon. Az édesapa mindenesetre elmondta véleményét a lánnyal kapcsolatban.

"Elítélem a fiam, hogy megpofozta ezt a lányt, ugyanakkor örülök, hogy talán már véget ér ez a kapcsolat. A fiam sosem verekedett, még
fiúkkal sem. Biztosan felment benne a pumpa. Sokszor mondtuk már neki, nem hozzá való ez a lány. Össze-vissza hazudozik, egyéb dolgokról nem is beszélve" - magyarázta az édesapa. Arra a felvetésre, mely szerint elképzelhető, hogy Veronika mégsem tett feljelentést a rendőrségen, pedig annyit mondott: "Nem csodálkozom, nem ez lenne az első eset, amikor hazudik. A fiam meg mindent feladott miatta és mindig rohant éjjel-nappal, ha ennek a lánynak szüksége volt rá. Talán most kinyílt a szeme, annyi rendes lány van, akivel boldog lehetne" - tette hozzá.

GYLF

Tipp! Sztárok, akik a sitten végezték! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.