Megasztár 6: Nagy Adrinak kellett távoznia a tehetségkutatóból

Nagy Adri tehetségkutató Megasztár műsor zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár 6 szerkesztői ma tartották meg a Magyar dal napját, ahol Nagy Adri Kimnowak feldolgozása gyűjtötte be a legkevesebb szavazatot, neki kellett elhagynia a műsort.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Talán Attila a Hooligans Legyen valami című himnuszát vitte színpadra. A zsűri teljesen le volt nyűgözve a középszerű produkciótól, Bereczki hiánypótló hangként értékelte a magyar Bon Jovi klónt, Mester Tomi pedig annak örült, hogy Attila magyarul is ugyanolyan jól tud sikítani, mint angolul. Falusi és Bochkor is elégedetten dőlt hátra a hófehér székben.


Ma a Kicsit szomorkás című Csinibaba filmslágerrel rukkolt elő Nagy Kristóf Bozont, amit nagyon szélsőséges, ugyanakkor profi előadásnak értékelt Falusi Mariann. Mester Tomi és Bereczki is csatlakozott az előtte szólóhoz, csak Bochkor tartotta magában a véleményét.


Szakos Andrea ezúttal Zséda Fekete Rúzs c. dalával állt ki a nagyérdemű elé. Miután Bochkorék alaposan kivesézték a fellépőruháját, a hangjáról sem felejtettek el néhány pozitív véleményt mondani. Bereczki Zoltán annyira el volt ragadtatva a hallottakon, hogy kerek-perec kijelentette, Andi előadása mérföldekkel jobb volt, mint az eredeti dal.

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!


Az élőben alapból akcentussal beszélő Burgess Benjinek volt a legnehezebb feladata a magyar dalos tematika miatt, de a szép emlékű UP zenekar Nap című slágerét végül ügyesen elénekelte. Mester Tomi szerint Benji remekül hozta a vattacukor hangulatot, majd megjegyezte, hogy már nagyon rezeg nála a léc, ezért az sem biztos, hogy a Burgess fiú jövő héten is ott áll majd a színpadon.


Nagy Adri óriás átéléssel az arcán adta elő a Kimnowak Gyémánt c. slágerét, ami talán annak is köszönhető, hogy a kecskeméti lány állítólag fülig szerelmes Bozontba. Bereczki Zoli értetlenül állt Adri produkciója előtt, arra próbált rájönni, hogy miért volt görcsös a dal. Mester Tomi igyekezett a védelmére kelni, de hamar elhallgatott, miután Falusi Mariann is kemény kritikát fogalmazott meg.


Radics Gigi az Elég volt című dalt választotta Tóth Gabitól. Falusi Mariann csodálkozott, hogy Gigi akcentussal énekelt, Bochkor pedig azt javasolta, hogy a lány legközelebb ne válasszon rock stílusú dalt, mert az nem áll jól neki.


Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!


Farkas-Jenser Balázs a saját zenekarával állt ki a színpadra, hogy lenyomja Ákos Ilyenek voltunk című örökbecsű slágerét. Balázs hatalmas sikert aratott az énekével és gitárjátékával egyaránt, amit a zsűri hosszan tapsolt, majd ugyanolyan hosszasan méltatta is azt. Falusi Mariann szerint Bazsi akár meg is nyerheti a Megasztárt ezzel a tehetséggel, Bereczki Zoli pedig egyenesen úgy érezte magát, mint aki egy igazi koncert nézőterén ücsörög.


Az est meglepetésdalát Gáspár Laci és a hét döntős közösen adta elő, ami nem volt más, mint Laci Forog a Föld című slágere.


Az első eredményhirdetés után Nagy Adri, Bozont és Farkas-Jenser Balázs került a veszélyzónába, ahonnan a nézők SP extra produkciója alatt Farkas-Jenser Balázsra adták a legtöbb szavazatot, így ő megúszta a biztos kiesést.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a többi képért!


Az újdonsült szerelmespár tagjai közül a Falusi-Bereczki-Mester triója egyöntetűen Bozontnak adta volna meg a folytatás lehetőségét, amivel a hetes feladatát ellátó Bochkor Gábor is egyetértett. Ennek köszönhetően Nagy Adri számára ért véget a verseny.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.