Judy nem nyomorog és újabb babára vágyik

Judy Frizbi Hajdú Péterrel szerelem énekesnő Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert magyar énekesnő, Judy és kedvese, Balázs is Hajdú Péter vendégei voltak a Frizbiben. A pár már három és fél éve együtt van, és még mindig nagyszerű a kapcsolatuk. Az énekesnő kedvese bevallotta a Life.hu riporterének, mi az, amit képtelen megszokni a kapcsolatukban, Judy pedig mesélt az anyagi helyzetükről és arról, mivel tölti mostanában az idejét.

Balesetet szenvedett az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120423-fluor-tomit-baleset-erte.htmlÍme Victoria Beckham saját tervezésű autójahttp://www.life.hu/legykepben/20120423-ime-victoria-beckham-sajat-tervezesu-autoja.htmlKaty Perry vissza akarja kapni exférjéthttp://www.life.hu/legykepben/20120418-katy-perry-vissza-akarja-kapni-exferjet-russel-brandet.htmlHetvenöt éves a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120420-hetvenot-eves-a-vilagsztar-jack-nicholson.htmlCsillag születik: Kővári Máté Puzséron élcelődött, nem úszta meg - Íme, a Csillag Születik két kiesőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120421-a-csillag-szuletik-elso-elo-adasaban-a-latin-carneval-csapata.htmlLiptai Claudia és szerelme külön utakon folytatjákhttp://www.life.hu/legykepben/20120421-liptai-claudia-es-szerelme-kulon-utakon-folytatjak-peter-a-mokka.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.