Világsztár a Megasztár 6 fináléban - jön Flo Rida

finálé Flo Rida világsztár duett Megasztár 6 rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű rapper, Flo Rida lesz a Megasztár utolsó adásának sztárvendége. A világsztár legnagyobb slágerét fogja előadni, és duettet énekel a tehetségkutató két finalistájával is.

17 millió eladott hanghordozó, számos nemzetközi elismerés, két Grammy-jelölés és 12 platina kislemez után a Megasztár színpadán lép fel napjaink egyik legismertebb hiphopelőadója, Flo Rida. A rapper a TV2 tehetségkutatójának május 25-i fináléjában áll kamerák elé, előadja majd egyik világslágerét, ráadásként pedig duettet énekel a két döntőssel. A sztár elsőként a TV2 képernyőjén tűnik fel, majd a Megasztár fináléjának éjszakáján rajongói élőben is láthatják Szántódon egy szabadtéri fesztiválon.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Flo Ridát számos világsztár kérte fel, hogy közreműködőként színesítse az albumát, ilyen volt többek között Madonna, Alexandra Burke vagy Rick Ross. Ezen kívül több mozifilm, így a Trópusi vihar, a Másnaposok vagy a Step Up 2: Streetdance zenéje is az ő munkáját dicséri.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.