A legfrissebb orvosi vélemény szerint már 40 százalékos az eltérés K. Pali bácsi sérült és ép lába között. Kemény idők jöhetnek még Stohlra, akár újabb börtönévek is.


Stohl András büntetőperében az orvosszakértői vélemény szerint öt százalék volt az eltérés K. Pál sérült és a baleset során épen maradt lábának mozgása között. A maradandó fogyatékosságot okozó ittas járművezetés bűntettének vádját így megúszta az RTL Klub sztárja, hiszen ha akkor bebizonyosodik, hogy a baleset legsúlyosabb sérültje maradandó sérüléseket szerzett, feltehetően Stohl még ma is a rácsok mögött töltené a mindennapjait. Egyelőre azonban mégsem lélegezhet fel.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A Life.hu megbízható forrásból úgy értesült, hogy K. Pali bácsi állapota az ítélethirdetés óta rohamosan romlott. Az idős bácsi azóta is rendszeresen jár gyógytornára a sérült lábával, de a szakemberek segítsége a jelek szerint nem hoz pozitív változásokat a sérült végtag állapotában. Informátorunk azt is elárulta, hogy amíg nyolc hónappal ezelőtt csak ötszázalékos volt az eltérés a sérült és épen maradt végtagok között, a legfrissebb szakvélemény szerint ez a különbség ma már 40 (!) százalék. A kártérítésért indított perben egy esetlegesen kirendelt új orvosszakértői vélemény dönthet majd Pali bácsi állapotának súlyosságáról, és a friss információink alapján nagy esély van arra: mégiscsak maradandóak az idős bácsi sérülései. Ezért új eljárás is indulhat Stohl ellen.

"Az ügyészség kezdeményezheti ezt, a bíróságnak azonban nincs kötelezettsége ezt megtenni. Amennyiben úgy értékelik, hogy az új bizonyítékok alapján lényegesen súlyosabb büntetést kell kiszabni, akkor új eljárás indulhat, ez pedig akár a mostani ítélet megváltoztatásához is vezethet" - mondta ezzel kapcsolatban dr. Mester Csaba, Pali bácsi ügyvédje, aki biztos abban, hogy akármilyen orvosszakértő is vizsgálja majd meg az ügyfelét, maradandó egészségkárosodást fog megállapítani. Az idős férfi és a balesetben szintén megsérült lánya, Ibolya összesen 12 millió forint kártérítést követel Stohltól. Ebben az eljárásban már azokat a tanúkat is meg fogják majd hallgatni, akik Pali bácsi állapotának jelentős romlását igazolhatják. Csakúgy, mint a gyógykezelését végző szakembereket is.

Stohl András ügyvédjét is szerettük volna megkérdezni, mit szól a tudomásunkra jutott új hírekhez, de egyelőre nem sikerült elérnünk.

Győrik L. FerencElindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!
Stohl András: "Nincs szükségem pszichológusra!" - az első interjúhttp://www.life.hu/legykepben/20120305-stohl-andras-nincs-szuksegem-pszichologusra-elso-interju-a-fokuszban.html "Engedjenek haza a szeretteimhez" - Így szabadult a börtönből Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20120305-engedjenek-haza-a-szeretteimhez-igy-szabadult-bortonbol-stohl-andras.html Stohl András alkoholizmusáról beszélthttp://www.life.hu/gyogyulj/20111025-alkoholista-vagyok-stohl-andras-bevallotta.html Kapócs Zsóka a negyedik napon sírva könyörgött!http://www.life.hu/legykepben/20120427-kapocs-zsoka-szineszno-ot-napot-bojtolt-sportolt-es-lelkileg-is.html Férje segítette át a depresszión a népszerű színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20120427-ferje-segitette-at-a-depresszion-a-nepszeru-szinesznot-gwyneth-paltrowt.html Ők azok a sztárok, akiknek bérelt helyük van az adóslistánhttp://www.life.hu/legykepben/20120427-ok-azok-a-sztarok-akiknek-berelt-helyuk-van-az-adoslistan.html Levetkőztették a TV2 műsorvezetőjének feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120423-sarka-kata-levetkozott-kasza-tibi-fotozta.html Cristofel a TV2-be ment - Ötmilliós perre számíthat?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120425-cristofel-a-tv2-frizbijebe-ment-otmillios-perre-szamithat-.html Pszichológus segítségére számít a Megasztár énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120425-pszichologus-segitseget-keri-a-megasztar-6bol-kiesett-enekesno-nagy-adri.html Damunak máris új nője van - A pszichiátrián ismerkedtek meghttp://www.life.hu/legykepben/20120425-damunak-maris-uj-noje-van-akit-a-pszichiatrian-szedett-fel.html