VV Cristofel pénzért csinált hülyét magából Hajdúnál - videó

verés Való Világ 5 tagadás ügyvéd Frizbi per Hajdú Péter VV Veronika botrány VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas vihart kavart a tévénézők körében VV Cristofel vasárnap esti interjúja a Frizbiben. A kubai csődör csakis a pénzért ment el a konkrencia csatornához, és csinált teljesen hülyét magából a TV2-n. Veronikának a megverését pedig tagadta, mindössze egy pofont vallott be Hajdú Péternek. Az ellentmondásba keveredő fiú a Life.hu-nak azonban elsőként beszélt részletesen a verésről azon az ominózus éjszakán.



Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]


Cristofelnek talán csak egy lehetősége maradhat a menekülésre, ha a TV2-s interjúja kiemelkedő nézettséget hoz, és ezt követően talán újabb lehetőségek találják meg. Bár, ez Alekosznak sem jött már be legutóbb. Az előjelek mindenesetre biztatóak: a Frizbis interjú után, sőt, már alatt is, százával érkeztek a bejegyzések, tetszésnyilvánítások a legnagyobb közösségi portálra. Még VV Éva sem titkolta, élvezte a konkurencia műsorát. "Ez a Cristofel egy állat! Besírtam annyit röhögtem rajta a Frizbiben!" - osztotta meg a rajongói lapján, és alig huszonöt perc alatt több mint kétszázan álltak be mögé. De Cristofel adatlapján is szépen sorakoztak az elismerő szavak, amelyek többsége arról tanúskodott: egy emberként nevettek az egykori villalakó előadásán. Csak úgy, mint a műsor során több alkalommal Hajdú Péter, és a macsó ügyvédje, Dr. Berényi András is. Utóbbi meg is jegyezte: nem biztos, hogy jót tesz az eljárásnak Cristofel néhány kijelentése, de Veronika egykori szerelme megállíthatatlan, főleg ha pénzért kell hülyét csinálnia magából.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Szakított szerelmével az X-Faktor énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120429-szakitott-egymassal-az-xfaktor-enekesnoje-muri-eniko-es-posta-victor.htmlHajdú Pétert leköpték - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120429-hajdu-petert-lekoptek-es-ex-baratnoinek-nevsorat-is-elarulta-a.htmlTitokzatos szexpartner kényezteti a ValóVilág sztárját (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120426-nincs-pasija-de-szexpartnere-tartja-karban-vv-dyat-a-valovilag.htmlAndy Vajna megkérte Palácsik Timi kezéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120428-vajna-megkerte-palacsik-timi-kezet.htmlStohl újra retteghet a börtöntől - Egyre rosszabbul van Pali bácsihttp://www.life.hu/legykepben/20120427-stohl-ujra-retteghet-a-bortontol-orvosi-szakvelemeny-igazolja-hogy-pali.htmlCristofel egykori ellenfelével kavar VV Veronikahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120428-vv5-cristofel-egykori-ellenfele-kell-vv-veronikanak.htmlCristofel a TV2-be ment - Ötmilliós perre számíthat?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120425-cristofel-a-tv2-frizbijebe-ment-otmillios-perre-szamithat-.htmlVV Cristofel újra a rendőrségen - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120418-vv-cristofel-ujra-a-rendorsegen-sztarugyvedet-bizott-meg-a-veronika.htmlElőállították VV Cristofelt a rendőrségen!http://www.life.hu/legykepben/20120416-eloallitottak-vv-cristofelt-a-rendorsegen-veronika-bantalmazasa-miatt.htmlVV Cristofel részletesen vallott a Life.hu-nak Veronika megveréséről - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120413-exkluziv-vv-cristofel-reszletesen-vallott-a-lifehunak-vv-veronika-megvereserol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.