92 éves korában elhunyt Hollywood legendás színésznője

némafilm halálhír Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Patricia Medina, aki az ötvenes években olyan hírességek oldalán játszott Hollywoodban, mint Glenn Ford, Alan Ladd, Karl Malden vagy Fernando Lamas.

A 92 esztendős színésznő, aki az utóbbi időben sokat betegeskedett, szombaton halt meg Los Angelesben - jelentette be közeli barátja, Meredith Silverbach. Patricia Medina Nagy-Britanniából érkezett Hollywoodba a második világháború után, és először az MGM filmstúdióhoz szerződött. Kalandfilmekben és történelmi filmekben egyaránt játszott. Emlékezetes szerepei között tartják számon Nicole-t az Abbott és Costello az idegenlégióban című produkcióból, Marthát a Sangarer című drámából, amelyben Fernando Lamasszal szerepelt, és Annát a Plunder of the Sunból, amiben Glenn Ford volt a partnere. Utoljára 1978-ban állt a kamerák elé az El llanto de los pobres című mexikói filmben. Visszaemlékezéseit 1998-ban publikálta Laid Back in Hollywood címmel.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Gyászol a Magyar Televízió: elhunyt a legendás műsorvezető, újságíróhttp://www.life.hu/szorakozz/20120502-gyaszol-a-magyar-televizio-elhunyt-a-legendas-musorvezeto-ujsagiro.htmlElhunyt Claude Miller francia filmrendezőhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120405-elhunyt-claude-miller-francia-filmrendezo.htmlÚjabb magyar legenda távozott: tragikus hirtelenséggel elhunyt Pintér Tamáshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120314-ujabb-magyar-legenda-tavozott-tragikus-hirtelenseggel-elhunyt-pinter-tamas.htmlElhunyt a híres francia színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120313-elhunyt-az-asterix-film-francia-szinesze-michel-duchaussoy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.