börtönbüntetés Damu Roland áthelyezés párkapcsolat látogatás pszichiátria szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jucika édesanyja lekerült a listáról, helyette az az Edina nevű lány lett hivatalosan is Damu kapcsolattartója, akivel a kórházban szerettek egymásba.

Damu Roland körül még mindig forr a levegő! Amíg az egyik napilap szenzációként tálalta, hogy a színész volt menyasszonyát, Jucikát is megverte olykor, a másik arról cikkezett, Rolandot szerdán a tiszalöki "luxusbörtönbe" szállították át. Ami igazán lényeges a négy és fél évet kapó színész számára, arról azonban senki nem értekezett.

Fotó: Magócsi Márton [origo]
Fotó: Magócsi Márton [origo]

A család egyik neve elhallgatását kérő tagja a Life.hu-nak ugyanis elárulta, sikerült visszaszerezni Damu iratait a volt menyasszonyától. "Igaz, hiányosan kaptuk vissza őket, de most már nálunk van Roland mobiltelefonja is. A ruhái egyelőre nem, talán majd a napokban. A napokban megjelent cikkeken alaposan felháborodott Roli édesapja. És a család is, hiszen már bebizonyosodott, Jucika csak a pénzre, hírnévre utazott. Egyszer volt bent Rolinál a kórházban, most meg képes arra is, hogy azzal álljon elő, ő is kapott pofonokat. Mindegy neki, csak szerepeljen! De lehet, hogy az fáj neki ennyire, hogy megtudta, nem véletlenül nem engedte meg Roli, hogy bejárjon hozzá a pszichiátriára. Azért szakított vele, mert összejött egy kedves lánnyal, aki már meggyógyult, otthon van, és Jucika édesanyja helyett ő lett a hivatalos kapcsolattartója Rolinak" - mondta a Life.hu-nak a családtag.

Az Edina nevű lány a főváros közelében él, egy saját, takaros kis lakásban. Információink szerint már levelet is váltott Damuval, akinek most nem jött jól hogy áthelyezték Tiszalökre, hiszen így szerelme és rokonainak nagy része nehezebben jut el hozzá. A családnak azonban későn jutott az eszébe Rolandot bejelenteni egy pasti címükre, így az állandó, debreceni lakcíméhez közeli intézetbe került.

GYLF

Tipp! Provokatív képeken a szexszimbólum. Kattints a galériáért! (+18)



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.