műsorvezető színész megélhetés Stohl András fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a róla megjelent hírekkel ellentétben egyáltalán nem dúskál a pénzben. A színész ugyan visszakapta színházi szerepeit, ám az RTL Klubtól nem kap fizetést.

"Többet keres Stohl, mint mielőtt bement a börtönbe!" - írták a címlapok pár hete. Ám a valósághoz vajmi kevés közük van a megjelent cikkeknek.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A Life.hu ugyanis megbízható forrásból megtudta: Stohl András nincs könnyű helyzetben, hiszen hiába van tele szerepekkel, a színházban kapott fizetés csupán elenyésző hányada annak, amit annak idején az RTL Klubtól kapott.

Márpedig a kereskedelmi tévé jelenleg nem tudja foglalkoztatni, hiszen nincs olyan műsor, ahol szerepelni tudna, így egy fillért sem kap tőlük. Úgy tudjuk, a színésznek nagy érvágás ez a kiesés, hiszen anyagilag is nagyon megviselte a balesete. A számláit is alig tudja kifizetni, nemhogy azt a tizenkét millió forintot, amit balesete legsúlyosabb sérültje, Pali bácsi követel tőle a bíróságon.

Stohl ügyvédje, Dr. Ruttner György elmondta, hogy épp ezért a későbbiekben megítélt összeget a színész biztosítójára szeretnék hárítani.

Tipp! Malacok és kecskék közé vágyik a népszerű műsorvezetőnő. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.