talkshow csere Puzsér Róbert showműsor Csillag születik Fábry Sándor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy reményeket fűz az RTL Klub Puzsér Róberthez. A magát igazságosztónak tartó Csillag születik zsűritag népszerűsége ugyanis az egekbe szökött, így könnyen lehet, hogy ősztől főműsoridőben alázhatja majd a vendégeket a csatornán.

Úgy tudjuk, hogy Puzsérra a Fábry show egykori producere is szemet vetett. A kritikus a semmiből tűnt fel, s máris a magyar sztárvilág egyik legérdekesebb, legvitatottabb személyiségévé nőtte ki magát.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


A Csillag születik szőrös szívű zsűritagját azonban hiába utálják máris sokan a sztárvilágban beszólásai miatt, mégiscsak bejött Puzsérnak a sok odamondogatás és pikírt stílus. Merthogy az RTL Klub üzletet szimatol benne. A csatorna tervei szerint Puzsér biztosan nem tűnik majd el a süllyesztőben, hanem terveznek vele, könnyen lehet, hogy önálló műsort kap, és a Fábry show megüresedett helyét foglalja majd el. Úgy tudjuk, hogy Puzsér különleges személyisége már a Showder egykori producerének a figyelmét is felkeltette.

Tipp! A rémesen öltözködő tinisztár lett a legstílusosabb híresség. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.