szépségverseny előzetes kirúgás dr. Ruttner György ügyvéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem az ügyeletes sztárügyvéd képviseli a kerítéssel vádolt magyar szépséggurut, R. Lajost. Úgy tudjuk, hogy a Miss Hungary szépségverseny tulajdonosának elege lett Ruttner szerepelgetéseiből.

Pár hete bombaként robbant a hír, hogy őrizetbe vették R. Lajost, a Miss Hungary szépségverseny tulajdonosát, akit azzal vádolnak, hogy a verseny résztvevőit prostituáltként közvetítette ki gazdag ügyfeleknek, illetve olykor ő maga is igénybe vette a lányok szolgáltatásait.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A szépséggurut a botrány kipattanásakor Damu Roland és Stohl András jogi képviselője, az ügyeletes sztárügyvéd, dr. Ruttner György képviselte, a védő még a Frizbiben is szerepelt R. Lajos lányával, aki egyébként szintén modell. Állítólag éppen ez a szerepelgetés volt az, ami nem tetszett a megvádolt üzletembernek, így a napokban szerződést bontottak Ruttnerrel. Megkeresésünkre az ügyvéd megerősítette a hírt.

"Való igaz, már nem én képviselem az urat" - mondta, de a szakítás részleteiről nem volt hajlandó többet elárulni.

Life.hu

Tipp! A rémesen öltözködő tinisztár lett a legstílusosabb híresség. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.