A diktátor Sacha Baron Cohen botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol színész-rendező Sacha Baron Cohen a napokban részt vett új filmje, A diktátor londoni premierjén.

Aranyszínű dzsip, játékfegyverek, a Harrods luxusáruház szatyraival tömött Lamborghini és lengén öltözött modellek adták az egyenruhába öltözött Sacha Baron Cohen brit komikus új filmje, A diktátor című alkotás londoni díszbemutatójának díszleteit. A színész David Cameron brit és Angela Merkel német kormányfőnek is "odaszúrt" az ünnepélyes vetítés alkalmából. A világpremieren több száz fős rajongótábor várta a 40 éves komikust, aki operettekbe illő uniformisban érkezett. Sacha Baron Cohen diktátorhoz méltón még beszédet is tartott, elmondta, hogy megállapodott egy vacsorában David Cameron miniszterelnökkel, a közös programért 300 ezer fontot fizetett. "Mindenkinek megvan az ára, de Cameron olcsóbb a többieknél" - jegyezte meg. Angela Merkel német kancelláról szólva kijelentette, hogy "jó vezető, de fontolóra kellene vennie a nemváltoztatást".

Forrás: MTI

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ikonok a premierenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120510-michelle-pfeiffer-es-johnny-depp-ikonok-a-premieren.htmlSzülinapos a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120509-szulinapos-a-gyonyoru-modell-linda-evangelista.htmlLady Gaga Japánbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120508-lady-gaga-japanban.htmlKi az erősebb?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120507-ki-az-erosebb.htmlGeorge Clooney ünnepelhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120504-george-clooney-unnepel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.