Nővé fogják operálni a jóképű énekest - Mindenki ledöbbent a bejelentésén!

Against Me! Thomas Gabel nemváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán különös, ha egy punkrock zenekar tagjának az minden vágya, hogy nővé operáltassa magát.

Az Against Me nevű rockbanda alapítója és énekese, a harmincegy éves Thomas Gabel a nyár elején meg is kezdi a nemváltáshoz szükséges hormonális és elektrolitkezeléseket. A férfi nemrég egy interjúban vallotta be, hogy évek óta szenved titokban amiatt, hogy női lelke férfitestbe született, s hogy mára feladta a harcot - írja a Blikk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Tudom, hogy lesznek rendkívül zavarba ejtő pillanatok, és hogy nem lesz könnyű elfogadtatni a dolgot a rajongókkal. De alapvetően azt remélem, hogy az emberek megértik a problémámat, átérzik a szenvedésemet, és végső soron elnézők lesznek velem" - vallotta a férfi, aki leginkább attól tartott, mit szól terveihez a felesége. "A legjobban attól rettegtem, hogy a feleségem hogyan fogadja majd ezt az egész problémát, és mit szól a döntésemhez, hisz ha rosszul reagál, örökre elveszíthetem őt. De szerencsére igazi angyalként viselkedett, és fel sem merült benne, hogy elhagyjon" - mesélte a férfi, aki Laura Jane Grace néven is házas ember lesz.

Tipp! Minden idők legszebb nője. Kattints a galériáért!



Szoknyában parádéztak az X-Faktor énekeseihttp://www.life.hu/legykepben/20120510-szoknyavadaszatot-rendeztek-a-sztarok-az-apollo23-tagjai-es-kiraly-l.htmlIkonok a premierenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120510-michelle-pfeiffer-es-johnny-depp-ikonok-a-premieren.htmlMegszereztük! Íme VV Veronika rendőrségi vallomásahttp://www.life.hu/legykepben/20120510-megszereztuk-ime-vv-veronika-rendorsegi-vallomasa-miutan-vv-cristofel-megverte.htmlKórházba került Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/20120510-korhazba-kerult-rihanna-a-met-gala-utan.htmlMegasztár-szerelem: Nagy Adri és Bozont együtt járnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120509-megasztar-szerelem-bozont-es-nagy-adri-egy-par-osszejottek.htmlSzülinapos a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120509-szulinapos-a-gyonyoru-modell-linda-evangelista.htmlFordulat! Kirúgták dr. Ruttner Györgyöthttp://www.life.hu/legykepben/20120509-fordulat-a-magyar-szexguru-ugyeben-rlajos-kirugta-drruttner-gyorgyot-lifehu.htmlMegvan a TV2 csodafegyvere az X-Faktor ellen!http://www.life.hu/legykepben/20120509-megvan-a-tv2-csodafegyvere-az-xfaktor-ellen-a-the-voicet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.