Gálvölgyi János Heti Hetes megszűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Heti hetes jövő heti, 500. adásán elbúcsúznak a nézőktől a sikerszéria szereplői.

Ahogy arról már korábban a Life.hu is írt, véget ér a tizenhárom éve tartó sikerszéria. A háttérben gazdasági okok rejtőznek. "Hivatalosan még nem mondták azt, hogy köszönjük, vége, de igen, én is úgy értesültem, hogy nincs tovább" - erősítette meg a Blikk információit Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztő/producere. "El kell fogadnom az indoklást, hogy valóban gazdasági és nem politikai döntés született. A téli szünet intő jel volt a számunkra, mostanra pedig beigazolódott a gyanú. Az 500. adást így nem ünnepeljük meg. Ha valaki úgy készül a születésnapjára, hogy tudja, az az utolsó, akkor nincs oka ünnepelésre. Az utolsó két adásban a klasszikus csapat, Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Jáksó László, Hajdú Steve, Hajós András és Farkasházy Tivadar szerepel majd" - mondta Ónodi.

rtl klub, sajtóklub
rtl klub, sajtóklub

"Hogy ténylegesen vége, azt most hallom először. Sejtéseim persze voltak, egy-egy elejtett félmondat már erre utalt. 13 éven át ültünk egymás mellett a stúdióban a kollégákkal, együtt öregedtünk, szép volt, de bizonyos dolgokat el kell tudni engedni" - mondta Gálvölgyi János. "Annyit tudok, hogy jövő pénteken este hatra bemegyek az 500. adás felvételére. Hogy mikor megyek legközelebb Budafokra, az RTL Klub székházába, azt nem tudom megmondani. Mi színészek amúgy is kiszolgáltatottak vagyunk. Nem rajtunk múlik, hogy melyik sikeres darabot szüntetik meg, veszik le a műsorról. Mi csak állunk és nézünk, hogy ennek is vége. Akik nem szeretnek, azok boldogok lesznek, hogy most kevesebbet látnak, akik meg szerették a műsort, azoknak hiányozni fogunk" - tette hozzá a népszerű magyar művész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.