Súlyos anyagi gondok a Heti hetes kirúgott sztárjánál

Bajor Imre televízió pénz Heti Hetes anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Heti hetes megszűnésével nagyon nehéz helyzetbe került Bajor Imre. A Kicsihuszár lába alól kicsúszott a talaj, barátai attól féltik, hogy újra a pohárhoz nyúl.

Már hónapokkal ezelőtt is nyomasztotta anyagi helyzete Bajor Imrét. Étterme becsődölt, kitették a Heti hetesből, alig volt bevétele és a nehéz helyzetben bizony az alkoholhoz fordult. Az idegi kimerültség miatt még kórházba is került. Akkoriban nagyon szomorúan nyilatkozott.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

"Csak arra vágyom, hogy ne dögöljek meg. Ez a nagy kívánságom. Minden mást megoldok. Én is hallom, sok olyan ember van, hivatástól függetlenül, aki besokall. Felemészti őket, hogy kilátástalannak látják a jövőt. Idegileg nem bírják." A bajban szeretteire és barátaira számíthatott, és úgy tűnt, hogy Bajor élete újra a régi kerékvágásba került, főleg amikor visszavették a műsorba. Ám most jött a hideg zuhany, megszűnik a Heti hetes. Barátai attól féltik, hogy ez a csapás újra felemészti a nagy nevettető idegeit.

Tudj meg mindent már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!


Tipp! Ilyen egy tökéletes test. Kattints a galériáért!


Retteg a vakságtól Bajor Imre, ezért műtétre szánta magáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120318-retteg-a-vaksagtol-bajor-imre-ezert-szemmutetre-szanta-magat-a.htmlBajor Imre színt vallott a Heti Hetes felvételénhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111130-heti-hetes-utolso-felvetele-hajos-andras-jakso-laszlo-bajor-imre.htmlMégis megszűnik az RTL Klub egyik legrégebbi műsorahttp://www.life.hu/legykepben/20120508-megszunik-a-heti-hetes-lifehu-exluziv.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.